“Аз воздам” — місія помсти рашистам. “Укроборонпром” випробовує нові БПЛА

     Інженери “Укроборонпрому” виконують льотні випробування новітнього українського БПЛА. На його обшивку нанесли символічний напис “Аз воздам” — біблійний фразеологізм, який означає помсту. Фото частини обшивки нового літального апарату державний концерн опублікував на своїй сторінці у Facebook.

      Розробка даного безпілотника відповідає завданням, що були поставлені Валерієм Залужним ще на початку серпня. Новинку від “Укроборонпрому” тестують під дією засобів радіоелектронної боротьби.

      — За дорученням начальника Генерального штабу, готуємось до льотних випробувань під дією РЕБ. Погода, з одного боку, стає проблемою, з іншого — додатковою перевіркою для комплексу. Свого роду краш-тестом, — повідомили в “Укроборонпром”.

     Також у підприємстві натякнули, що йдеться не про одну таку «пташку».

      У концерні досі не розкривають деталей безпілотників. Раніше керівництво “Укроборонпрому” анонсувало прем’єру дрона-камікадзе, здатного завдавати ударів на відстані до 1 000 км. Вага бойової частини літального апарату становить 75 кг. А значить, вони зможуть «долетіти до самої Москви».

  В “Укроборонпромі” наголосили, що “Аз воздам” не є назвою якоїсь конкретної моделі:

      — І так, “аз воздам” — не назва. Місія.

https://www.facebook.com/ukroboronprom/

     Український народ не збирається пробачати окупантам страшні звірства, які ті вчиняють на нашій землі. Що таке “українська помста”, рашисти дізнаються щодня від наших професійних та рішучих Захисників. Модернізовані “пташки”, розроблені геніальними фахівцями “Укроборонпрому”, на озброєнні ЗСУ допоможуть ефективніше вести боротьбу з російськими терористами. Воєнні злочинці будуть покарані, а Україна поверне свою територію під жовто-блакитний Прапор Перемоги.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11