Канада запустила “Облігації суверенітету України”

     З метою підтримки України напередодні важкої зими Уряд Канади повідомив про початок випуску п’ятирічних “Облігацій суверенітету України” у розмірі 500 млн канадських доларів. Ці кошти будуть спрямовані на пріоритетні бюджетні потреби нашої держави.

      Після завершення випуску облігацій, 500 млн канадських доларів будуть спрямовані в Україну через рахунок Міжнародного валютного фонду.

      За інформацією Міністерства фінансів України, кошти від випуску канадських облігацій будуть направлені на:

    • фінансування соціальних видатків;
    • відновлення критичної інфраструктури.

     – Вдячний Уряду Канади за це рішення. А також, особисто за лідерство у процесі другу України заступниці Прем’єр-міністра та Міністру фінансів Канади Христі Фріланд. Випуск облігацій на користь нашої країни є надзвичайно важливим знаком підтримки на фоні варварських дій рф з руйнування енергетичної інфраструктури, — зазначив Міністр фінансів України Сергій Марченко.

https://www.kmu.gov.ua/news/minfin-kanada-rozpochala-vipusk-obligacij-suverenitetu-ukrayini

https://t.me/s/MOF_ua

     Радо приєднуємося до цих слів подяки від міністра фінансів. Канада є однією з країн, що всебічно підтримують Україну від початку російського вторгнення. Населення та уряд цієї дружньої країни щиро вболівають за український народ у боротьбі за Незалежність. Коли поряд з нами такі віддані партнери, ми сильні та Непереможні!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11