22 листопада, Дніпропетровщина:  Покров втратив ще одного Героя, а Нікопольщина знову здригалася від обстрілів

 
Вночі рашисти влаштували терор мирним мешканцям. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що цієї ночі росіяни скерували на Нікопольщину майже 60 снарядів:
– Накрили вогнем з «Градів» та важкої артилерії кілька сіл Марганецької громади. На щастя, минулося без загиблих та поранених. Представники ДСНС продовжують обстеження уражених територій. Деталі обстрілів з’ясовуються.
В інших районах ніч була тихою – без тривог і атак. І станом на ранок все спокійно.
https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

Українці уособлюють сміливість, і це допоможе нам Перемогти! Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук  розповів про те, що  вчора вдень окупанти знову обстріляли Марганецьку громаду, що на Нікопольщині. рашисти вдарили з важкої артилерії. На щастя, обійшлося без жертв.
На жаль, нині деякі наші території окуповані, там не майорить синьо-жовте полотнище. Але це тимчасово. Ніколи російські окупанти не зможуть відібрати в нас найголовніше – жагу до волі. Саме ця жага мотивує нас працювати ще більше і зрештою вона допоможе всім нам перемогти у звитяжній боротьбі проти зла. Українці вже стали уособленням сміливості. В нас є ЗСУ. В нас є Президент. Ми є один в одного. Разом можемо все, –  впевнений посадовець.
https://www.facebook.com/nbankr

Місто знову у жалобі за полеглим Захисником. Очільник Покрова Олександр Шаповал повідомив сумну новину:
–  Місто втратило ще одного Героя. Наш земляк, молодший сержант гранатометного відділення, 58-річний НАУМОВ Олексій Володимирович загинув на Херсонщині. 26 лютого він добровольцем відправився на фронт, щоб захистити Батьківщину від окупантів. Мав позивний «Добрий» за щирість, взаємодопомогу, по-справжньому козацький характер. Вічна пам’ять Герою. Щирі співчуття рідним.
Прощання з НАУМОВИМ Олексієм відбудеться у середу, 23 листопада, о 10.00 на бульварі Шевченка.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100017214120763

Нікополь оговтується. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що міська влада працює над ліквідацією наслідків обстрілів, надає необхідну допомогу мешканцям. Вся інфраструктура та комунальні підприємства функціонують у штатному режимі.
Якщо вам потрібна допомога, звертайтесь до кол-центру міської ради за наступними номерами: 0800 504 105 – цілодобово; 056 669 60 61 (з 8.00 до 20.00); 056 669 60 64 (з 8.00 до 20.00). Уважно слідкуйте за офіційними каналами у телеграм, вайбер, не ігноруйте сирени, – закликав Олександр Іванович.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538

Місто посилено працює на Перемогу. Радник Начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Пискун доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту перебуває під повним контролем Збройних Сил України:
– За даними Генерального штабу ЗСУ, ворог намагається утримати тимчасово захоплені території. рашисти не припиняють артилерійські обстріли населених пунктів на правому березі річки Дніпро – ведуть вогонь по районах населених пунктів Осокорівка, Гаврилівка, Милове та іншим. Разом з тим, усі наші частини продовжують чітко виконувати поставлені бойові розпорядження, знищуючи техніку та живу силу окупантів. Бойовий дух захисників дуже високий
Щодо ситуації у Кривому Розі, то, за словами Олександра Пискуна, вона повністю.
Місто допомагає громадам на звільнених територіях у відновленні мирного життя. Так, за дорученням начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула, було відновлено зруйновану під час бойових дій переправу через Інгулець між селищами Шестерня та Заградівка. Тепер  сюди зможуть приїздити оперативні служби, зокрема медична, мешканцям не доведеться ходити через річку вбрід, а також буде легше доставляти гуманітарну допомогу.
https://www.facebook.com/OleksandrVilkul
  
Ані на мить не опускаємо руки! Завзято тримаємо кожен свій фронт. Знаємо, що Переможемо та спільними зусиллями відновимо мир на рідній землі!
 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11