Юна художниця Марина Макаренко з Покрова стала переможницею творчого конкурсу

     Охоплені конкурсом малюнків «Війна очима дітей» від 104.ua, діти зі всієї України готували свої роботи для наших Захисників та Захисниць. Всі дитячі витвори мистецтва газорозподільчі компанії, серед яких і АТ «Дніпропетровськгаз», відправляли на фронт разом з буржуйками та теплими речами. Тепер щирі емоції, які діти відобразили у своїй творчості, зігрівають серця українських воїнів у холодних окопах.

      У компанії 104.ua вирішили відзначити найкращі роботи та подарувати дітям заохочувальні подарунки. Для цього було проведено голосування у Facebook серед підписників 104.ua, які віддали перевагу зворушливому малюнку юної покровчанки. Саме наша землячка, донька слюсаря ГЕМ Нікопольського відділення АТ «Дніпропетровськгаз», 16-річна Марина Макаренко, стала абсолютною переможницею конкурсу «Війна очима дітей».

     Для дівчини її малюнок дуже знаковий, бо вона присвятила його своєму хрещеному, який добровольцем пішов боронити Україну.

      – Я з ще дитинства займаюся малюванням. Дуже рада, що своєю творчістю можу підтримати наших Захисників. Саме від них зараз залежить наше вільне українське майбутнє. Бажаю всім Захисникам скорішого повернення додому з Перемогою! Ми в вас віримо! – сказала Марина.

     В «Дніпропетровськгазі» привітали талановиту художницю та віддячили подарунками.

https://www.facebook.com/Dniepropetrovskgaz/posts/6059112887456129/

https://pkrv.dp.gov.ua/news/pokrovchanka-peremogla-u-tvorchomu-konkursi-8328

     Щиро вітаємо нашу землячку з цією відзнакою! Пишаємося, що в Україні така свідома та патріотично налаштована молодь! Віримо, що дитяча творчість, яка лине до наших мужніх Захисників, стане їхнім талісманом та оберігатиме їх від ворожих куль. Вони обовʼязково здобудуть Перемогу та повернуться до мирного життя у нашій вільній Україні, бо цього прагнуть наші діти!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11