Росія – офіційно держава-терорист

     Вчора Парламентська асамблея НАТО визнала росію державою-терористом та закликала створити спеціальний міжнародний трибунал для покарання злочинців з ерефії. Цю важливу новину повідомив голова постійної делегації України в асамблеї Альянсу Єгор Чернєв.

     – Всі 30 країн НАТО підтримали пропозиції нашої делегації. Такий трибунал дасть змогу засудити не тільки безпосередніх виконавців військових злочинів, але і вище керівництво російської федерації. Резолюцію буде направлено урядам та парламентам усіх країн-членів НАТО, – заявив Єгор Чернєв.

     За його словами, резолюція містить низку важливих для України рішень:

    • збільшення постачання Україні озброєння;
    • розробка конкретних кроків стосовно вступу України до НАТО;
    • створення механізму стягнення репарацій з рф за завдані Україні збитки.

     Чернєв додав, що у резолюції закріплений принцип про те, що НАТО буде підтримувати Україну стільки, скільки наша країна того потребуватиме. До того ж делегати підкреслили, що українська армія однозначно посилить Альянс, якщо вступить до нього.

     – Прийняття цієї резолюції – це важливий політичний крок, який відображає настрої у західних парламентських колах. Також дуже тішить той факт, що українська позиція щодо створення трибуналу, виплати репарацій та визнання росії державою-терористом, поступово стає мейнстрімом на найвищих міжнародних майданчиках. За злочини проти людяності, військові злочини, які не мають терміну давності, та злочин агресії покарання буде невідворотнім. Ми цього обов’язково доб’ємося, – запевнив голова постійної делегації в НАТО.

     Ухвалення цієї резолюції – важливий і необхідний крок для встановлення справедливості та покарання всіх військових злочинців росії, як це було після Другої світової війни. Незасвоєний урок історії для рашистів обернеться ганьбою та неминучою розплатою за всі звірства, які вони накоїли в Україні. Наша ж героїчна Батьківщина завдяки звитяжним ЗСУ безперечно здобуде Перемогу та поверне синьо-жовтий стяг Незалежності до тимчасово окупованих територій.

https://www.facebook.com/cherneve/posts/pfbid0PtHPruM4ut3oYj2bkksxCX2cBV2qS3REbBVGuU9z1RPtm9sDi8XD51z27kQQK6oDl

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11