Громадськість обговорює регіональний бюджет на 2023 рік

Керівники департаментів та управлінь Дніпропетровської обласної військової адміністрації представили проект бюджету на наступний рік. Він був сформований з урахуванням реалій воєнного часу, у якому наразі живе вся наша країна.

Директор департаменту фінансів Тетяна Шебеко відзначила, що у проекті кошторису нашого регіону збережені всі соціальні виплати, а також надання допомоги пільговим категоріям населення.

Чималу підтримку отримають медичні заклади регіону. Так, у бюджеті є статті видатків на придбання медобладнання, яке полегшить роботу наших лікарів та сприятиме якнайшвидшому одужанню пацієнтів, – акцентувала посадовиця.

Своєчасне ухвалення бюджету Дніпропетровщини дозволить вже в січні нового 2023 року профінансувати всі соціальні виплати.

Важливо й те, що у бюджеті-2023 враховані видатки на відновлення критичної інфраструктури, зруйнованої ворогом.

Долучилися до обговорень проекту обласного бюджету-2023 і громадські активісти регіону.

Голова обласної Асоціації органів самоорганізації населення Ігор Лічков відзначив, що очолювана ним організація завжди слідкує за формуванням бюджету. За словами керівника, у цей непростий час цілком логічно те, що майже всі доходи скорочуються. Та попри це, найголовнішою метою повинна стати тільки Перемога, внесок у досягнення якої мають зробити всі мешканці Дніпропетровщини.

Громадський активіст Віктор Кучинський приємно вражений тим, що попри складну ситуацію обласна влада віднайшла можливості не скорочувати видатки на соціальний захист та освіту, а також виділила додаткові кошти на зміцнення обороноздатності регіону.

Бюджетний процес триває. Він завершиться 25 листопада під час 14 сесії Дніпропетровської обласної ради, в ході якого буде прийнято головний фінансовий документ регіону на 2023 рік.

Впевнені, що наша обласна рада докладе максимум зусиль для того, щоб полегшити життя мешканців регіону у цей надзвичайно складний для нас всіх час. А ми всі разом будемо й надалі міцно тримати економічний фронт, сприяючи стабільному розвитку рідної Дніпропетровщини!

За матеріалами:

https://adm.dp.gov.ua/news/gromadskist-priyednalasya-do-obgovoren-oblasnogo-byudzhetu-2023

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11