Новини Дніпропетровщини, 21 листопада: рашисти вкотре обстріляли Нікопольщину, але українці тримаються та вірять у Перемогу!

І знову Нікопольський район опинився під ворожим вогнем. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що вночі регіон був обстріляний 6 разів:

росіяни знову тероризували Нікопольщину «Градами» та важкою артилерією. Ударили по трьох громадах Нікопольській, Марганецькій та Мирівській. Скерували туди майже 60 снарядів. У Нікополі поранений 78-річний чоловік. Медики надали йому допомогу. Нарізі він лікується амбулаторно. У місті російські снаряди пошкодили приватні будинки, човен та автівки. У Мирівській та Марганецькій громадах обійшлося без постраждалих. Деталі обстрілів ще з’ясовуються.

В інших районах ніч без сирен та надзвичайних ситуацій. І на цю хвилину спокійно.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

З бойовим настроєм наближаємо Перемогу. Очільник обласної ради Микола Лукашук надав інформацію про те, що вчорашній день на Дніпропетровщині минув тихо – жодного ворожого обстрілу зафіксовано не було.

Розпочинаємо новий робочий тиждень, який обов’язково наблизить нас до омріяної Перемоги. Працюватимемо ще завзятіше, щоб наблизити такий довгоочікуваний мир. Всі ми разом – Україна, – відзначив посадовець.

https://www.facebook.com/nbankr

Нас бережуть Воїни ЗСУ. Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко додав, що після нічного обстрілу в селах Марганецької і Мирівської громад фахівці обстежують місця вибухів.

Сили оборони України продовжують бойову роботу по захисту населення району, роблять все, щоб на нашій землі якомога швидше настав довгоочікуваний мир та спокій. За це ми надзвичайно вдячні кожному нашому воїну, – акцентував Євген Вячеславович.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Незламне місто тримається. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що місто знову піддалося обстрілу. Керівник додав, що зараз триває робота з ліквідації наслідків ворожих атак.

Вся інфраструктура та комунальні підприємства в місті працюють у штатному режимі. Якщо вам потрібна допомога, будь ласка, телефонуйте до колл-центру міської ради: 0800 504 105 — цілодобово: 056 669 60 61 (з 8.00 до 20.00): 056 669 60 64 (з 8.00 до 20.00), – зазначив Олександр Іванович. .

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Кривий Ріг підтримує переселенців. Радник Начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Пискун провів брифінг, надавши інформацію за підсумками тижня, що минув.

Так він зазначив що у ході проведення наступальної операції на півдні України ЗСУ звільнили понад 5,5 тис. м кв окупованої території та майже 200 населених пунктів.

Це – величезний подвиг наших Збройних Сил, який був би неможливий без потужної підтримки, яку надавали наші неймовірні люди, – акцентував Олександр Пискун.

Щодо ситуації у Кривому Розі, то вона стабільна, контролюється військовою адміністрацією міста та ЗСУ. Всі органи влади, комунальні підприємства, соціальні установи, міський комунальний транспорт працює стабільно.

За словами радника начальника військової адміністрації, до міста продовжують прибувати переселенці з деокупованої території Херсонщини. За один день приїхали понад 40 людей, серед яких є діти та літні люди.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Розпочинаємо новий робочий тиждень з вірою у наші мужні ЗСУ. Знаємо, що правда за нами, і ми однозначно Переможемо. Виженемо окупантів з рідної землі! Тримаємося і знаємо, що все 100% буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11