Мокро, слизько та зимно: навіть погода ПРОТИ війни

     17-го листопада і найближчі 4 дні по всій території України очікується значне похолодання, що супроводжуватиметься сильними дощами, мокрим снігом та потужними поривами вітру. Таку негоду до нас приніс циклон з півночі Європи. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

            За прогнозом, температура повітря сьогодні і найближчими днями поступово знижуватиметься. Вночі очікуємо 2-7°С тепла, вдень – 5-10°С, на Закарпатті та в Криму – 10-15°С, у північних та більшості західних областей протягом доби від 2° тепла до 3° морозу. По всій території України спостерігатиметься тенденція до мінусових температур. Подекуди стовпчики термометру можуть опуститись до 1-6°С морозу17-18 листопада, а 19-20 листопада місцями навіть очікують на 8-10°С морозу.

 

     Народний синоптик Стас Щедрін, припускає, що 17-19 листопада по всій країні ймовірно пройдуть дуже сильні снігопади, хуртовини, на півдні – дощі, 18-19 листопада – з грозами. 20 листопада місцями в Україні можлива ожеледь.

     До нас прийшла зимна осінь. Найхолодніша пора року протестує проти війни, тому і проривається у свої володіння завчасно. Хотілося б, щоб її могутня сила примусила російських окупантів зупинити те божевілля, які вони протизаконно вчиняють на території нашої суверенної та незалежної держави. На жаль, поки що війна триває, а її ведення ускладнюється значним погіршенням погодних умов. Але гарячі серця українського народу не заморозить жодна хуртовина. Тож, гуртуємось, утеплюємось, запасаємось терпінням і продовжуємо боротись до Переможного фіналу! В жодному разі не втрачаємо віри у те, що справедливість буде за нами, і в українських Захисників, котрі в надскладних польових умовах боронять нас з Вами від російської навали. Дякуємо, наші могутні воїни, за Вашу стійкість, витримку, професійність та незламність! Знаємо, що разом ПЕРЕМОЖЕМО!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11