Укрзалізниця відкрила продаж благодійних квитків до Севастополя

АТ «Укрзалізниця» розпочала продаж символічних квитків на перший рейс до Севастополя. Про це стало відомо з офіційної сторінки підприємства у соцмережі Фейсбук.

Зважаючи на 2,5 тисячі проданих квитків і надзвичайну цікавість українців до нашого проекту «Квитки до Перемоги», який Укрзалізниця запустила разом з платформою UNITED24, ми вирішили, що просто не маємо права обмежуватись п’ятьма містами, квитки на поїзди до яких вже в продажу. Так, раніше можна було придбати квитки з Києва до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя. А зараз ми вирішили відкрити продаж благодійних квитків на перший рейс до Севастополя, – відзначають у компанії.

Важливо розуміти, що проект «Квитки до Перемоги» символізує надію українців на якнайшвидшу деокупацію українських міст, віру в ЗСУ та в те, що вся Україна буде звільнена. Квиток можна придбати хоч сьогодні, зберігати як символ і скористатися ним одразу після деокупації міст.

Рейси буде здійснювати легендарний «Потяг до Перемоги», який складається з 7 вагонів, розписаних українськими митцями. Кожен вагон присвячений регіону України та подвигам людей, які чинять опір російським окупантам.

Кошти від продажу квитків будуть переказані через платформу United24 на закупівлю lastmile транспорту – автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами. А вже звідти потяги Укрзалізниці доставлять пасажирів у будь-яку точку країни.

Такі ініціативи вкотре доводять, що українці – це незламна нація, яка готова пройти будь-які випробування задля того, щоб довести свою незалежність і свободолюбність! Тому, якщо маєте бажання, беріть участь у цьому символічному проекті, гуртуючись заради реалізації нашої найзаповітнішої мрії – ПЕРЕМОГИ!



За матеріалами:

https://www.kmu.gov.ua/news/ukrzaliznicya-pochala-prodazh-kvitkiv-na-potyag-peremogi

https://vycherpno.ck.ua/ukrzaliznyczya-pochala-prodazh-kvytkiv-na-potyag-peremogy/

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11