На Дніпропетровщині сьогодні запроваджено стабілізаційні відключення світла

     Про це повідомляють на офіційному сайті ДТЕК Дніпровські електромережі. Причиною таких дій з боку постачальника електричної енергії стали наслідки найбільш масштабної масованої ракетної атаки по об’єктах енергетичної інфраструктури України з боку російських терористів, під час якої випущено понад 90 ракет по всій території нашої держави, було пошкоджено 30 енергооб’єктів. Без світла, подекуди – води і тепла, залишились 10 млн українців, а також два блоки атомних електростанцій. Постраждали і населені пункти Дніпропетровської області, зокрема, – м. Кривий Ріг. Тут ворог нахабно знищив енергетичне підприємство, що спричинило знеструмлення не тільки будинків цивільного населення, а й 4 шахт, в результаті чого під землею опинилося понад 500 працівників. Наразі всіх людей підняли на поверхню. Також зафіксовані влучання по лініях електропередач у Марганецькій та Синельниківській громадах.

     Таким чином, українці на всій території країни стали заручниками знеструймлення, причиненого навмисними військовими діями російських нелюдів. Відновлювальні роботи наразі тривають по всій Україні. Важка ситуація на Львівщині – місто на 80% залишається без жилення, водопостачання та централізованої подачі тепла. Але ми все одно тримаємось, ще більше ненавидимо російських терористів і ще впевненіше підтримуємо меседж глави нашої держави: «Без світла або без Вас? Без Вас!» Володимир Зеленський повідомив, що завдяки нашим героїчним енергетикам у вікнах помешкань 8 млн абонентів вже загорілося світло. Дякуємо, Вам, «наші мужні бійці енергетичного фронту»! Разом обов’язково вистоїмо і здолаємо ворога!
     Поки наші енергетики 24/7 працюють над відновленням електромереж та стабілізацією енергоситеми України, на Дніпропетровщині діють графіки вимушених відключень світла.
     – Щоб дізнатися коли вдома може бути відсутнє електропостачання вкажіть назву вулиці, номер будинку, дізнайтесь вашу групу та час можливої відсутності світла, – повідомляють в енергокомпанії.
     Щоб ознайомитись з інформацією і дізнатись, коли вимикатиметься світло саме у вашому будинку, натискайте на це посилання https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns і вводьте свою адресу, після цього слідкуйте за таблицею, яка покаже графік відключення.      – Якщо ж за вашою адресою час не визначається – з високою вірогідністю світло у вашому будинку не вимикатимуть. При цьому ДТЕК звертається до жителів з таким проханням:
– Якщо ж відключення відбуваються за відсутності будинку у графіку – просимо повідомити нас про це, натиснувши кнопку нижче таблиці. Ми додатково перевіримо інформацію та додамо адресу у разі потреби.
     Зверніть увагу: можлива невелика похибка у часі, в межах 30-40 хв., для перепідключення електропостачання між групами.

     Що ж, шановні учасники групи, дорогі наші друзі, в жодному разі не панікуємо і не опускаємо рук. Тримаємо свій фронт і дотримуємось енергетичної гігієни. Не забуваймо максимально економити електрику цілодобово, а не тільки у години пікового споживання. Українська енергосистема потребує підтримки від кожного з нас. Давайте разом допоможемо країні подолати темряву, тоді світло обов’язково повернеться до оселі кожного українця!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11