Вітаємо працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом!

      Сьогодні в нашій державі відзначається День працівників радіо, телебачення та зв’язку. України. Офіційно це свято було встановлено указом президента у 1994 році, але його історія започаткована задовго до цього, а саме 16 листопада 1924 року, коли у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Відтоді у цей День працівники сфери радіо та журналісти почали щорічно відзначати своє професійне свято. З часом до них долучилися телевізійники та всі, хто працює у засобах масової інформації (ЗМІ), а також фахівці, котрі забезпечують роботу телефонних та Інтернет-мереж.

            Це свято є професійним і для наших колег – колективу Цеху телекомунікацій, який очолює справжній майстер своєї справи, постійний пошуківець нових технологій і проектів, наполегливий, амбітний і дуже активний начальник – Павло Юзіков. Його підрозділ відповідає за комунікацію всередині підприємства, забезпечуючи безперебійний телефонний, радіо-, відео- та Wi-Fi-зв’язок між структурними підрозділами та обладнанням.

     Якщо ж говорити про сучасні інформаційні технології, вони стали невідʼємною складовою сьогодення. Важлива робота медіамовників допомагає нам бути в курсі всіх актуальних новин. Ми це особливо відчуваємо саме зараз – під час війни, коли достовірну інформацію дуже важко витіснити із захаращеного медіапростору. З перших хвилин повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ на територію нашої країни, українські журналісти обʼєдналися в єдиний марафон. З тих пір тримають цілодобову варту і руку на пульсі останніх подій, розповідаючи усю правду про війну. Іноді для цього доводиться ризикувати своїм життям. Всім на відомі випадки, коли внаслідок бойових дій рашистів гинули українські та іноземні журналісти, які виконували свої професійні обовʼязки.

            Тобто, невтомна робота працівників радіо, телебачення і зв’язку наповнює український контент правдивою стрічкою та тільки перевіреною інформацією з перших вуст. Завдяки надзвичайним зусиллям медійників, ми побачили, якою сильною та непереможною є наша країна.

            З нагоди свята, зі словами щирої подяки, вітаємо всіх причетних до нього. Зичимо невичерпної сили, натхнення, професійних злетів. Нехай стрічка Ваших новин з кожним днем все більше ряснішає позитивними інфоприводами, найголовнішою з яких стане Перемога України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11