У США показали документальний фільм про звірства рашистів в Україні

На найбільшому щорічному американському фестивалі документальних фільмів Doc NYC, що минулими вихідними пройшли в Нью-Йорку, продемонстрували стрічку американського режисера Євгена Афінеєвського «Свобода у вогні: боротьба України за свободу».

Майже двогодинний фільм був презентований спільно з Дмитром Козацьким, чиє відео використано в епізодах про оборону Маріуполя.

Стрічка представляє собою інтерв’ю з українцями, які пережили рашистську окупацію на тлі кадрів, відзнятих у Маріуполі, Києві, Харкові, Бучі, Ірпені, Бородянці. Головний меседж документального фільму – показати всьому світу звірства, які окупанти вчиняли проти України, а також героїчний спротив українського народу.   

Окрім того, у фільмі автор проводить екскурс в минуле, зображуючи Революцію гідності, захоплення росіянами Криму та частини Донбасу, а також ненависть кремлівської верхівки до України, яка обрала демократичний шлях свого розвитку.

–  Моя головна мета – згуртувати весь світ задля допомоги Україні. Адже, протягом останніх 8 років, які триває війна, на це майже ніхто не звертав уваги. Зараз же, коли рф розпочала повномасштабне вторгнення, ми повинні зробити все, щоб про Україну не забували, і допомагали нам боронити волю та незалежність рідної держави, — відзначив Євген Анафеєвський.

Режисер розповів, що для того, аби зняти фільм, він постійно їздив в Україну. Додав, що стрічка поступово буде доповнюватися найсвіжішими подіями.

–  Я дуже хочу, щоб мій фільм побачили якомога більше людей по всьому світу, і зрозуміли, що насправді відбувається в Україні, — наголосив Євген Афінеєвський.

Ми цілком підтримуємо цю ініціативу, адже впевнені, що саме завдяки таким фільмам люди з різних країн світу зможуть дізнатися всю правду про звірства росіян, і приймуть для себе правильне рішення щодо подальшої підтримки нашої держави. Адже тільки так, згуртувавшись, ми досягнемо Перемоги і захистимо весь світ від тотального зла!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11