Новини Дніпропетровщини, 11 листопада: Покров знову в жалобі, а Нікопольщина вкотре піддалася ворожим атакам

Нікопольський район не полишають у спокої ані вдень, ані вночі. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що окупанти всю ніч тероризували Нікопольщину:

Під обстрілами опинилися три громади Марганецька, Нікопольська та Мирівська. Туди прилетіли понад 50 снарядів з російських «Градів» та важкої артилерії. На щастя, минулося без постраждалих. Пошкодження отримали коледж та житло. Деталі атак уточнюються. У решті районів ніч з сиренами, та без ворожих ударів. І станом на ранок все спокійно.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

Очільник обласної ради Микола Лукашук надав інформацію про те, що рашисти не полишають в спокої Нікопольський район ані вночі, ані вдень:

Вчора вдень російські окупаційні війська вдарили по Червоногригорівській громаді з РСЗВ. Дякувати Богу, люди не постраждали.

Посадовець також повідомив, що в Широківській громаді Криворізького району, на подвір’ї приватного будинку було виявлено вирву, орієнтовно – від реактивної системи залпового вогню «Смерч».

Також Микола Васильович додав, що піротехніки Дніпропетровщини знищили в регіоні 46 вибухонебезпечних предметів, з них одна одиниця – бойова частина ракети, яка напередодні вибухнула у передмісті Кривого Рогу:

За офіційними даними, це була ракета С-300. Окупанти спробували піти шляхом такого ж терору, який чинили у Миколаєві: переробили ракету ППО «земля-повітря» і використали її, як «земля-земля». Це негативно впливає на точність ракети, проте її потужність не зменшується. Але такі «махінації» з ракетами росіянам не допоможуть. Окупанти все одно програють.

Очільник обласної ради впевнений, що «за кожним злочином, скоєним військовими рф в Україні, стоїть конкретне прізвище. Кожен окупант, який віддає чи виконує злочинні накази, буде покараний. Справедливість є. І історія має тому підтвердження».

Зараз чекаємо на хороші новини з Херсонщини. Вони обов‘язково будуть. ЗСУ звільнять всі тимчасово окуповані російськими нелюдами території. Все буде Україна, – акцентував посадовець.

https://www.facebook.com/nbankr

Місто втратило ще одного Героя... Очільник Покрова Олександр Шаповал повідомив сумну звістку:

На Харківщині загинув наш земляк, 43-річний стрілець стрілецького батальйону ЗАБУТНИЙ Микола. Вічна пам’ять Герою. Співчуття рідним.

Прощання з Героєм відбудеться у понеділок, 14 листопада, о 10.00 на бульварі Шевченка.

Також Олександр Миколайович відзначив, що, дякуючи нашим Захисникам, ми кожен день стаємо ближчими до Перемоги.

Наші воїни женуть цю нечисть з української землі. І завдання кожного з нас підтримувати наших Захисників і Захисниць, – закликав очільник Покрова.

Як відзначив Олександр Шаповал, до Покрова продовжують прибувати вимушені переселенці. Місцева влада всіляко допомагає людям. Соціальні та комунальні послуги надаються у повному обсязі, всі організації й установи працюють у штатному режимі.

Ми добре розуміємо, що попереду нас чекає складна зима, робимо все можливе, щоб цей період пройшов стабільно. Вкотре наголошую на економному енергоспоживанні. Економити електроенергію зараз – це необхідність, заради нашої Перемоги. Віримо в ЗСУ! Віримо в Перемогу! – акцентував Олександр Миколайович.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Наші ЗСУ б’ють окупантів на півдні! Керівник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що на всій ділянці фронту на Криворізькому напрямку ситуація зберігається стабільно напруженою і динамічною, та повністю контролюється Збройними силами України:

За інформацією Оперативного Командування «Південь», минулої доби наші війська на стику Херсонщини і Миколаївщини посунули лінію фронту на 7 кілометрів. Звільнили майже 260 квадратних кілометрів територій та 12 населених пунктів. Наразі проводиться військова операція, яка потребує режиму інформаційної тиші. Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконані вогневі завдання по пункту управління, колоні військової техніки та складах з боєприпасами ворога. Підтверджені втрати ворога на півдні України за добу складають: 3 танки, 5 одиниць авто-бронетехніки та склад з боєприпасами в Бериславському районі.

Щодо ситуації в Кривому Розі, то вона знаходиться під повним контролем Військової адміністрації міста та ЗСУ. Всі органи влади чітко виконують свої обов’язки, у штатному режимі працюють всі комунальні підприємства та соціальні установи. Перевищення радіаційного фону не зафіксовано. Місто посилено патрулюється зведеними нарядами поліції та Національної гвардії.

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу! – традиційно закликав Олександр Вілкул.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Віримо у наші ЗСУ, знаємо – разом ми вистоїмо та виженемо всіх окупантів з рідної землі. Як би не було важко, тримаємося, адже з кожним днем протистояння ми стаємо ближчими до такої омріяної Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11