9 листопада, новини Дніпропетровщини: рашисти здійснили масовану атаку на область, є постраждалі

Окупанти атакували Дніпро. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що вночі росіяни масовано атакували регіон дронами-камікадзе:

П’ять ворожих цілей були знищені нашими силами ППО. Але є й влучання. У Дніпрі безпілотники поцілили у логістичне підприємство. Поранені четверо його працівників. Усі у лікарні. Троє з них у важкому стані. Ворожий удар спричинив сильну пожежу. Горіло на понад 3 тис. квадратних метрів. Вогнеборці уже приборкали полум’я. Зруйновані також склади підприємства.

По Нікопольському району росіяни гатили «Градами» та важкою артилерією. Постраждали дві громади Мирівська та Марганецька. На щастя, люди не постраждали. У Марганецькій громаді пошкоджені приватні будинки та приватне підприємство. У Мирівській будинки та лінія електропередач.

І знову потерпає Нікопольщина. Очільник обласної ради Микола Лукашук надав інформацію про те, що за вчорашній день окупанти тричі обстріляли Нікопольщину. Гатили з важкої артилерії та РСЗВ по Нікопольській, Червоногригорівській і Марганецькій громадам. Головне – люди не постраждали. Наразі наслідки атак ще уточнюються.

Шлях України до Перемоги – важкий. Але жодні труднощі не примусять нас відмовитися від своєї мети. Наша держава буде вільною, зруйноване – відбудується. Зусиллями кожного з нас ми поборемо лютого ворога. Покладаємося на ЗСУ, віримо в Президента і допомагаємо країні, – закликав Микола Васильович.

https://www.facebook.com/nbankr

загарбники руйнують регіон з РСЗВ. Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів, що цієї ночі вогнем РСЗВ та важкої артилерії росіяни накрили Мирівську та Марганецьку громади. Постраждали села розташовані в прибережній зоні Каховського водосховища:

В населеному пункті Мирівської ТГ в результаті обстрілу пошкоджено 18 житлових будинків, 11 господарчих споруд, лінії газо- та електропостачання, автотранспорт. Люди, на щастя, неушкоджені. В населеному пункті Марганецької ТГ пошкоджено будівлю підприємства та автотранспорт. Дякувати Богу, без постраждалих.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Все під контролем, віримо у краще. Керівник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку фронту залишається динамічною та напруженою, але повністю контролюється Збройними Силами України:

За інформацією Оперативного Командування «Південь», ворог намагається утримати зайняті рубежі. Нашою авіацією, ракетними та артилерійськими підрозділами завдано ударів по опорних пунктах ворога, системах протиповітряної оборони, скупченню ворожої сили та техніки. Підтверджені втрати окупантів на півдні України за добу складають: зенітно-ракетний комплекс «Стріла», танк, 2 гаубиці, 8 одиниць авто- та бронетехніки. Ліквідовано склад боєприпасів в Бериславському районі. Також там знищено ворожий безпілотний літальний апарат «Орлан-10».

За словами Олександра Юрійовича, рашисти посилили грабіж місцевого населення та продовжують терор мирних українських громад. Обстріляно райони понад 30-ти населених пунктів вздовж лінії фронту, в тому числі Сухий Ставок, Благодатне та інші на Херсонщині.

Сапери також продовжують свою нелегку працю. Лише за вчорашній день у Криворізькому районі знешкоджено 65 одиниць ворожих боєприпасів.

Щодо ситуації у самому Кривому Розі, то вона повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією і ЗСУ. Всі органи влади, комунальні підприємства, соціальні установи, міський комунальний транспорт працюють стабільно. Перевищення радіаційного фону не зафіксовано. Працюють всі 8 постів спостереження. Життя триває, наше місто-фортеця працює на Перемогу, – акцентував Олександр Вілкул.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Хочемо додати, як би нам не було важко, треба продовжувати тримати свій фронт. Щодня наполегливо йти вперед, працюючи задля досягнення нашої найзаповітнішої мрії. Віримо, що зуміємо вистояти та вигнати окупантів. І одного ранку над Україною зійде сонце Перемоги, яке буде символізувати незалежність, мир та наше світле майбутнє!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11