«Роз’єднані війною…..»

     «Укрпошта» повідомила про те, що українці вибрали найкращий ескіз до поштової марки «З Різдвом Христовим та Новим роком!». Найбільше голосів набрала ілюстрація «Роз’єднані війною», яку створила старшокласниця з прифронтового Миколаєва Валерія Михайлова. Ескіз готувався за кордоном, куди авторка виїхала, рятуючись від невпинних обстрілів міста рашистами. Нова святкова поштова марка буде випущена у грудні. Ескіз ще планують допрацювати згідно з пропозиціями учасників голосування.

     На зворушливій ілюстрації «Роз’єднані війною» ми бачимо дівчину та Захисника України, яких розлучила війна.

      — На ескізі зображено дівчину й українського військового, які зустрічають свято нарізно: вона — вдома на самоті, він — на лінії вогню. Неспроста саме ця ілюстрація стала лідеркою онлайн-голосування. І це не дивно, адже нині мільйони українців несуть у собі біль розлуки з коханими. І мільйони тих, яким залишається лиш подумки обіймати їх крізь міста. І мільйони тих, які омріюють тихий та цілющий 2023-й рік для України й кожного з нас, а відтак повернення, сльози радості, зустрічі й довгі розмови, — зазначають в «Укрпошті».

https://www.facebook.com/ukrposhta/posts/5661382353908372

     Також повідомляється, що друге місце посів малюнок з українським військовим та колядниками. Його автор Олександр Охапкін — заслужений художник України, який працює в галузі іконопису. Третю сходинку українці віддали ескізу Ірини Бабенко, на якому зображено возз’єднання родини.

      Віримо в те, що війна невдовзі закінчиться Перемогою України, а страждання українців, які нині перебувають в розлуці зі своїми рідними та коханими, зміняться на радість зустрічі та сімейного возз’єднання.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11