«Оскароносний» Шон Пенн працює над фільмом про Україну

     Американський актор, кінорежисер, сценарист і продюсер, лауреат премії “Оскар” Шон Пенн уже втретє приїздить до України за час повномасштабного вторгнення росії. У Києві він зустрівся із главою нашої держави Володимиром Зеленським. Обговорили поточну ситуацію в країні, можливості для підтримки України та збереження уваги світу, яка прикута до трагічних подій, які відбуваються на території нашої держави.

      Шон Пенн розповів, що продовжує роботу над своїм фільмом про Україну. Відомий митець привіз свою статуетку “Оскар” і передав її Володимиру Зеленському як символ віри в Перемогу України. Відзнака перебуватиме у нашій державі до закінчення війни.

     Президент України вручив Шону Пенну орден “За заслуги” III ступеню, яким актора було нагороджено за значний особистий внесок у зміцненні міждержавної співпраці, підтримку суверенітету й територіальної цілісності України, вагомий внесок у популяризацію Української держави у світі.

      Володимир Зеленський і Шон Пенн також відвідали Алею сміливості на столичній площі Конституції. Глава держави наголосив, що вона починається саме з таблички, присвяченої американському актору, адже він відвідав Україну в перший день російського вторгнення, 24 лютого, щоб зафіксувати події в нашій країні та донести світові правду про російську агресію.

     Актор зазначив, що дуже зворушений цією присвятою. За його словами, це велика честь, така подія відтепер буде однією з найбільш знакових у його житті.

https://www.facebook.com/zelenskiy.official

      Дякуємо нашому відданому другові Шону Пенну за те, що проливає світло на події в Україні, показує своїм шанувальникам у багатьох країнах світу, як відчайдушно бореться наш героїчний народ проти російських загарбників, захищаючи свою Незалежність. Правда і добро завжди сильніші, тож Україна обовʼязково Переможе!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11