8 листопада, новини Дніпропетровщини: Нікопольщина знову під ворожим вогнем окупантів

Загарбники вкотре обстріляли Нікопольський район. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що рашисти вночі тероризували Нікопольщину:

росіяни поцілили з «Градів» та важкої артилерії по двох громадах – Марганецькій та Нікопольській. На щастя, минулося без постраждалих. У Нікополі російські снаряди понівечили з десяток багатоповерхових та приватних будинків, два промислові підприємства, лікарню, школу, профтехучилище, автівки та газовід. У решті районів ніч пройшла під звуки сирени, але обійшлося без надзвичайних ситуацій. І на цю хвилину спокійно.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

Очільник обласної ради Микола Лукашук надав інформацію про те, що російські терористи не дають спокою мирним громадам Дніпропетровщини не лише ночами, але й вдень. Так, вчора по обіді армія рф з РСЗВ вдарила по Марганецькій громаді, що у Нікопольському районі. Зруйнували господарську споруду, ще одну пошкодили. Понівечили й два приватні будинки. Головне – люди не постраждали.

Окрім того, в регіоні працювали піротехніки. Було знешкоджено майже 2 десятки вибухонебезпечних предметів.

Микола Васильович доповів, що вчора ввечері мешканці окремих куточків Дніпропетровської області чули звуки вибухів. Посадовець пояснив, що «по території Дніпропетровщини прильотів ворожих ракет не зафіксовано. Відлуння вибухів – це були звуки атак по сусіднім областям».

Очільник облради повідомив, що показники радіаційного фону в нашому регіоні не змінилися й залишаються в межах норми.

В нас буде мир. Україна розквітне з новою силою. На шляху до нашої Перемоги ще багато роботи, але ми впораємось. Бо ми – українці. Віримо в ЗСУ, в Президента і працюємо для країни, – закликав Микола Лукашук.

https://www.facebook.com/nbankr

Мир на Нікопольщині настане після деокупації протилежного берегу. Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів, що сили нашої оборони добре працювали впродовж вихідних, відправивши «на концерт до кобзона» певну кількість ординців та знищивши колону ворожої техніки.

На жаль, це не означає припинення обстрілів, бо на зміну вбитим загарбникам та їх металобрухту з’являються нові. Тож відносна безпека повернеться на нашу землю після деокупації Енергодару, Водяного, Іванівки, Кам’янки-Дніпровської. Далізвільнення України! Саме це і є нашою метою. Саме цей день наближає кожен з нас на своєму фронті, – відзначив посадовець.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Все стабільно, тримаємо курс на Перемогу! Керівник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що оперативна ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається напруженою, проте повністю контролюється ЗСУ:

За інформацією оперативного командування «Південь», ворог намагається утримати зайняті рубежі. Нашим зенітним ракетним підрозділом в Бериславському районі Херсонщини був збитий ворожий штурмовик Су-25. Інші втрати окупантів за минулу добу – 3 одиниці авто-бронетехніки, пункт управління БпЛА, а також 3 склади з боєприпасами. Решта результатів ураження дорозвідується.

У самому Кривому Розі повністю забезпечено роботу всієї інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Ситуація в місті повністю контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Місто живе та працює на Перемогу. Військова адміністрація продовжує надавати матеріально-технічну допомогу нашим військовим, допомагає у будівництві укріплень на нових рубежах в Херсонській області.

Необхідну техніку та обладнання отримують рятувальники. За словами Олександра Вілкула, криворізький піротехнічний підрозділ вже розмінував більш ніж 4 тис. ворожих боєприпасів. За час воєнних дій рятувальники здійснили близько 3 тис. 300 виїздів та ліквідували 1 тис. 900 пожеж, у тому числі після ворожих обстрілів.

Хочу подякувати кожному рятувальнику за неймовірну мужність, силу духу та врятовані життя людей! – акцентував посадовець.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Продовжуємо міцно тримати кожен свій фронт, допомагати нашим ЗСУ та підтримувати один одного! Віримо, що вистоїмо та подолаємо всі негаразди! І все 100% буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11