«Москіти проти московитів»

     Нещодавно в Раді ООН пролунали звинувачення з боку росії, в яких йшлося, ніби в Україні та США ведеться створення біологічної зброї для масового вбивства росіян. Цього разу в божевільні заговорили про розведення «бойових» комарів, заражених небезпечними вірусами. Відповідну заяву на засіданні Ради безпеки ООН зробив постійний представник рф при організації василь небензя.

     За словами представника росії, ще навесні цього року російські військові, які вторглися на територію України, знайшли у Херсонській області безпілотні літальні апарати, які нібито були оснащені спеціальними пристроями для розпилення заражених вірусами комах.

      — Відповідно до опису такий безпілотник транспортує в заданий район контейнер з великою кількістю комарів – переносників інфекцій і вивільняє їх. При укусі комарі інфікують атакованих людей збудниками особливо небезпечних захворювань, – сказав небензя.

     Сьогодні міністр оборони України Олексій Резніков на своїй сторінці у Twitter прокоментував цю сенсаційну заяву постійного представника рф при ООН василя небензі.

     – В Україні оголошено часткову мобілізацію, в рамках якої планується призвати близько 300 тис. комарів. Проєкт має робочу назву «Mosquitoes against Moscowitoes».

https://twitter.com/oleksiireznikov/status/1589921503885537280?s=20&t=9uQ_CmgSzf8JZHZrBAt_BA

      Негайно відреагувало й Оперативне командування «Південь» з офіційним застереженням до громадян:

     – Якщо у вашій квартирі літають комарі – не чіпайте, не знімайте і не викладайте. Можливо, це військовий підрозділ на ротації.

https://www.facebook.com/okPivden/

      Отже, навіть комарі воюють на боці України! Спостерігаємо, як прогресує деградація російського суспільства, тим часом продовжуємо тролити рашистів та впевнено крокувати до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11