7 листопада, Дніпропетровщина: окупанти знову тероризують Нікопольщину, але світові медіа тримають цю тему на особливому контролі

Нікопольщина вкотре потрапила під ворожий вогонь. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що вночі росіяни тримали в напрузі Нікопольський район:
Завдали ударів з «Градів» та важкої артилерії по двох громадах – Мирівській та Марганецькій. Люди, на щастя, неушкоджені. Наразі масштаби руйнацій з’ясовуються.
У решті районів ніч минула під звуки сирени, та без надзвичайних ситуацій. І на цю хвилину спокійно.
 https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko
Вчора в регіоні було тихо. Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук  розповів про те, вчорашній день в регіоні минув без жодного ворожого обстрілу.
Йдемо до Перемоги. Все буде Україна, — вірить очільник облради.
https://www.facebook.com/nbankr

Волонтери міцно тримають свій фронт. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко висловив подяку всім волонтерам, які тримають свій фронт на Нікопольщині:
Ще вчора, кожен займався власними справами. Сьогодні, вони годують бійців, знаходять для них транспорт, спорядження та інші необхідні речі. Влада, в свою чергу, робить все можливе, щоб таланти наших волонтерів розкривались, а їхня праця посилювала у бійців відчуття підтримки та єдності. Адже, міцний тил – важлива складова Перемоги!
Також він подякував органам місцевого самоврядування, аграріям та підприємцям за підтримку волонтерського руху.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163
Світові медіа розповідають про злочини рф проти Нікополя. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що міська влада продовжує усувати наслідки попередніх обстрілів. Вся інфраструктура та комунальні підприємства працюють у штатному режиму.
Якщо вам потрібна допомога, телефонуйте до нашого колл-центру: 0800 504 105 – цілодобово; 056 669 60 61 (з 8.00 до 20.00); 056 669 60 64 (з 8.00 до 20.00), — наголосив мер Нікополя.
Окрім цього, очільник міста повідомив, що минулого тижня у Нікополі побували представники медіа з Великобританії, Франції та національних телеканалів:
У наше місто продовжують приїжджати кореспонденти з усього світу, щоб розповісти та показати, як живе Нікополь, який майже щодня обстрілюють російські війська. На минулому тижні до нас завітали представники з українських каналів СТБ та ICTV, французького Hans Lucas agency та британського офісу телекомпанії Al Jazeera.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538

Місто-фортеця працює на Перемогу. Начальник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що на Криворізькому напрямку оперативна ситуація залишається напруженою, але стабільною та повністю перебуває під контролем Збройних Сил України. Військові успішно виконують усі бойові розпорядження:
За даними Оперативного командування «Південь», ворог продовжує оборонні дії та облаштовує нові рубежі. Наші ракетно-артилерійські підрозділи, авіація та інші частини продовжують завдавати ударів по позиціях окупантів, районах зосередження живої сили та озброєння, складах боєприпасів та колонах техніки ворога.
Незважаючи на труднощі, у самому Кривому Розі повністю забезпечено роботу всієї інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Ситуація в місті повністю контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Всі органи влади діють злагоджено та ефективно. Життя триває, місто-фортеця працює на Перемогу.
Продовжується робота і за багатьма іншими напрямками. Місцева влада підтримує криворізькі родини, особливо ті, хто зараз знаходиться в скрутному становищі.
Також Кривий Ріг надає системну допомогу прифронтовим та фронтовим громадам. Туди направлено вже понад 26 тисяч продуктових наборів та іншої необхідної допомоги.
На фронті наші воїни з честю виконують свій обов’язок і не дають ворогові здійснювати свої злочинні плани. Низький їм уклін за героїзм! Наше місто, незважаючи на всі складнощі, живе і працює. Я дякую всім криворіжцям за вашу працю і внесок у нашу спільну Перемогу. Вона обов’язково буде за нами! Не завтра, і не післязавтра – але чим більше ми працюємо, кожен на своєму місці, тим вона прийде швидше. Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили! – закликав Олександр Вілкул.
https://www.facebook.com/OleksandrVilkul
  

Тримаємося, не піддаємося паніці, яку намагаються викликати ворожі психологічні операції, спрямовані на українців. Твердо знаємо, що ми на своїй землі, тому однозначно Переможемо! Підтримуємо наших мужніх ЗСУ, один одного та день за днем , крок за кроком наближаємося до заповітної мети

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11