Гороскоп на тиждень з 7 по 13 листопада 2022 року

Овен. Протягом тижня розраховувати на швидке вирішення питань не доводиться. Однак у Вас є сили та терпіння, щоб досягти всього, чого хочете! Шукайте однодумців, які підтримають Вас у нових проєктах. Керівникам цього місяця доведеться різко змінювати плани. Не виключені перевірки інстанцій, податкові штрафи та плутанина у паперах. Службовцям рекомендується бути обережнішими з начальством. Молодим фахівцям варто пройти додаткове навчання, курси підвищення кваліфікації.

Тілець. Зараз звертатися до керівництва з пропозиціями, і тим більше з проханнями – лише шкодити собі. Будьте обережні у фінансових операціях, не робіть необдуманих витрат, зараз краще притримати гроші і не марнувати. В особистому житті у Вас непростий період розбіжностей та охолодження почуттів. Якщо доведеться з якихось причин розлучитися на якийсь час, то не противтеся обставинам. Тимчасова розлука зміцнює взаємини, і навіть допомагає перевірити почуття.

Близнюки. Питання грошей та любові змусять Вас похвилюватися. Загалом ваше здоров’я зараз буде досить міцним, але в період до 9 листопада будьте уважні до імпульсів свого організму. Через напруженість Вас можуть долати головний біль і безсоння. Намагайтеся більше часу проводити з сім’єю. Приділіть увагу дітям та їхньому навчанню, і Ваші зусилля дадуть чудові результати. Суперечки з родичами краще відкласти або поступитися заради “поганого миру”.

Рак. Не забувайте приділяти увагу рідним – вони потребують Вашого піклування. Ваш професіоналізм допоможе знайти надійних партнерів, закласти основу для майбутніх проєктів. Активізуються контакти з колегами з інших міст чи країн, можливі конструктивні переговори та вдала поїздка. В організаціях найманих співробітників можливі труднощі з фінансуванням, не виключені різні перевірки. Це також варто врахувати як підприємцям, так і начальникам всіх рівнів.

Лев. Через зовнішній несприятливий психологічний клімат підвищується тривожність, але, загалом, не передбачається якихось труднощів зі здоров’ям. Єдиний ризик – небезпека дрібних травм. Будьте обережними за кермом, під час роботи з електрикою. З фінансами все зараз неоднозначно: швидкий прибуток змінюється на повне безгрошів’я. Зберігайте спокій та ретельно плануйте будь-які витрати. Ваші ініціативи отримають протекцію впливових осіб, які із задоволенням співпрацюватимуть із Вами.

Діва. Ваше особисте життя зараз перебуває в стадії кризи через проблеми і непорозуміння, що накопичилися. Наявні взаємини потребують уваги та особистих змін. Самотні представники знаку відчують романтичний настрій, нове знайомство переросте у щось більше. Закохані, які були у розлуці, зможуть возз’єднатися, якщо їм вдасться домовитись. Зірки дають пораду – не вплутуйтесь у суперечки та з’ясування стосунків, а вирушайте у спільну поїздку – такі можливості обов’язково будуть.

Терези. Займайтеся тільки тією роботою, яка приносить Вам гарну фінансову винагороду. Уважно підписуйте документи, ретельно перевіряючи всі деталі. Не варто вступати в угоди з новими партнерами: не всі виявляться порядними людьми. В особистому житті вирують неабиякі пристрасті, можливі суперечки в родині. До кінця тижня зірки обіцяють приємний сюрприз.

Скорпіон. Ви зіткнетеся з гострою нестачею сил і часу для особистого життя. Поспіх і суєта можуть принести безліч проблем, вирішувати які доведеться Вам самостійно. Якщо Ви навчитеся обмірковувати свої дії перед тим, як щось зробити, то розпочаті справи будуть стрімко розвиватися. Підвищиться Ваш авторитет серед колег, а керівництво оцінить ініціативи. Ситуація з фінансами є досить напруженою через великі сімейні витрати. Однак скоро все налагодиться і обсяг грошей, що надходять, зросте.

Стрілець. Надмірна зосередженість на роботі похитне почуття у парі. Намагайтеся знайти хвилинку для коханої людини, проведіть вечір при свічках, це допоможе зблизитися ще більше. Не повертайтеся до колишніх партнерів, з ними міцного союзу не вийде. Подружжя може часто сваритися, і основною проблемою можуть стати різні питання, пов’язані з житлом. В іншому варіанті розбіжності можуть виникнути з вини родичів чи батьків. Раптова застуда може тимчасово порушити Ваші плани.

Козоріг. Найрозумніше зараз – зайнятися справами, до яких не доходили руки і завжди залишалися “на потім”. У професійній сфері виникнуть різні перешкоди та проблеми, які вимагатимуть невідкладних рішень. З’явиться бажання все кинути на півдорозі, але це лише тимчасові труднощі. У бізнесі зараз період невизначеності та рутинного клопоту. Виявіть терпіння, перечекайте цей час із мудрістю, і Ви будете винагороджені новими можливостями, які зірки обіцяють незабаром.

Водолій. Якщо знайдете підтримку в особі впливової людини, надовго застрахуєте себе від проблем. Підприємцям боятися нічого, вкладені раніше у бізнес гроші почнуть “працювати” на Вас. Фінансовий стан залежатиме тільки від активності у справах, але оскільки енергії Вам не позичати, то вже незабаром зумієте непогано заробити. Імовірне повернення колишнього кохання чи бурхливий розвиток нового роману. Всі сварки за допомогою компромісів врешті-решт закінчуватимуться примиренням.

Риби. Можливі гострі конфлікти з оточенням, проблеми з грошима. Пам’ятайте: все добре приходить через погане, а нове будується на руїнах старого. Зірки радять працювати у посиленому темпі. Не варто сподіватися на когось, виконуйте завдання самостійно. Робочі процеси будуть просуватися повільно, із затримками. Можна з упевненістю сказати, що цей період добрий лише для людей, зайнятих творчою професією. Натхнення та нові ідеї дадуть поштовх для реалізації масштабних проєктів.

Всім продуктивного та мирного робочого тижня!

Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11