Новини Дніпропетровщини, 4 листопада: Нікополь втратив ще двох Героїв, а наші сили ППО вкотре довели, що вони – найкращі у світі

рашисти знову атакували Нікопольщину, а ППО захистили мешканців регіону. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що цієї ночі наші бійці протиповітряної оборони круто попрацювали:

Вони приземлили 8 ворожих «Шахедів». Усі ці дрони-камікадзе військові з повітряного командування «Схід» знищили у небі над Нікопольським районом. Ви – величезні молодці!

Окрім запущених «мопедів», рашисти знову тероризували Нікопольщину. Били «Градами» та важкою артилерією по 4 громадам – Нікопольській, Мирівській, Червоногригорівській та Марганецькій. На щастя, минулося без постраждалих.

У Червоногригорівській громаді пошкоджені житлові будинки, автівки, газопровід. Обірвана лінія електропередач.

В інших районах вночі лунала сирена, та обійшлося без ворожих ударів і на ранок спокійно.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

Нам важко, але ми Переможемо! Очільник обласної ради Микола Лукашук надав інформацію про те, що вчора вдень окупаційні війська російської федерації обстріляли з РСЗВ Марганецьку громаду. На щастя, обійшлося без серйозних наслідків. Постраждалих немає.

Кордони регіону, як і протягом всіх 253 днів повномасштабної війни – під надійним захистом ЗСУ. Україна обов’язково Переможе. Так, зараз важко. Але якщо у вас опускаються руки – згадайте, який шлях вже пройдено. ЗСУ з нами, Президент з нами, цивілізований світ з нами. Ми стали ще на один день ближче до Перемоги, – акцентував посадовець.

https://www.facebook.com/nbankr

Тримаємося, знаємо, що все буде Україна! Мер Покрова Олександр Шаповал підбив підсумки ще одного тижня війни, зазначивши, що місто прожило його напружено.

Не припиняються обстріли Нікопольщини. Окупанти продовжують бити по об’єктах критичної інфраструктури. Попереду непростий осінньо-зимовий період, і ми повинні бути готовими до можливих відключень. Вчергове звертаюсь до всіх економно споживати енергоресурси, – акцентував Олександр Миколайович.

Щодо самого Покрова, то місто живе у робочому ритмі, всі послуги надаються у повному обсязі, комунальні підприємства працюють.

Продовжуємо допомагати ЗСУ. Віримо в наших Захисників та в Перемогу! – закликав очільник міста.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100017214120763

Місто втратило двох Захисників. Мер м.Нікополь Олександр Саюк розповів, що сьогодні відбудеться церемонія прощання із загиблими воїнами-нікопольцями – солдатом 25-ї окремої повітряно-десантної бригади ЗСУ ЛЕОНОВИМ Іваном Степановичем та молодшим сержантом 115-ї окремої бригади територіальної оборони ЖДАНОВИМ Олегом Стефановичем, котрі до останнього подиху захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від російських загарбників, виявляючи стійкість і мужність, прагнули відновити мир на рідній землі.

Вічна пам’ять і слава Героям! – відзначив очільник Нікополя.

https://www.facebook.com/press.nmr

Попри намагання ворога нас зламати, ми щодня доводимо свою жагу до Перемоги. Керівник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку фронту залишається стабільно напруженою, але контрольованою ЗСУ:

За інформацією Оперативного Командування «Південь», ворог намагається утримувати зайняті рубежі. Наші підрозділи ракетних військ і артилерії продовжують виконувати завдання. За підтвердженою інформацією за добу знищено 2 танки, реактивну систему залпового вогню «Град», 9 одиниць авто-бронетехніки, 4 склади з боєприпасами в Баштанському та Бериславському районах, 6 залізничних цистерн з паливно-мастильними запасами ворога. Також завдано ударів по альтернативній переправі в районі Антонівського мосту, що критично ускладнює логістику окупантів.

Незважаючи на всі труднощі, у Кривому Розі ситуація повністю стабільна, контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Усі органи влади чітко виконують свої обов’язки. Комунальні підприємства, соціальні установи, міський комунальний транспорт працюють стабільно.

Шановні криворіжці та всі, хто зараз перебуває в нашому місті. Вкотре наполегливо наголошую на необхідності дотримання правил повітряної тривоги. Будь ласка, бережіть себе та своїх близьких, – закликав Олександр Вілкул.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Ми також хочемо подякувати нашим мужнім силам ППО за те, що вони бережуть регіон від ворожих ракет і безпілотників, цілодобово піклуються про нашу безпеку. Давайте брати з них приклад та тримати кожен свій фронт, разом наближаючи мить нашої Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11