«Кримський міст на біс!»

     Сьогодні, 4 листопада, «Укрпошта» офіційно дала старт продажу нової патріотичної марки під назвою «Кримський міст на біс!», присвяченої фаєр-шоу, яке рашисти 8 жовтня влаштували на цьому об’єкті.

     Про обрання дати запуску марки гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський написав у Telegram:

     — 4 листопада буде 8 років, 8 місяців та 8 днів українського спротиву російський навалі. А ще 4 листопада державне свято в росіі — День Народного Єдинства. Ми, в «Укрпошті», настільки доброзичливі, що робимо подарунки навіть нашим ворогам! А тому у п’ятницю, 4 листопада, «Укрпошта» випускає нову марку — «Кримський міст на біс!». Сподіваюся, залишки сірої речовини рашистів таки возз’єднаються з реальністю і вони залишать всіх нас у спокої, а поки що хочемо привітати їх так, як вміємо лише ми.

https://t.me/igorsmelyansky/1609

     Урочистий запуск символічної марки відбувся на Київському скляному мосту, який витримав потужні ракетну атаку росії.

     Придбати марки «Кримський міст на біс» можна у всіх міських відділеннях «Укрпошти» та на сайті компанії.

     Тираж марки складе 2,1 млн (300 тисяч маркових аркушів). Як розповів Ігор Смілянський, 70 тисяч листів вже продано за попереднім замовленням.

     – Нехай сам випуск цієї марки стане не менш пророчим у сенсі повного знищення будь-яких зв’язків з окупантом. Марки «Укрпошти» продаються навіть, коли нема світла, бо несуть в собі промінь надії на те, що все зображене обов’язково здійсниться, – підсумували на «Укрпошті».

      Здійсниться, обов’язково здійсниться! Головне ні на хвилинку не припиняти вірити у Перемогу української нації і разом наближати цю заповітну мить.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11