Готуватися до мультипредметного тесту вступники Дніпропетровщини тепер можуть на онлайн-платформі

     Абітурієнти Дніпропетровщини можуть готуватися до Національного мультипредметного тестування за допомогою онлайн-платформи. Раніше вона була доступна лише дніпрянам. Згодом її відкрили для всієї України. Для плідного засвоєння знань учнів, одні з найкращих вчителів Дніпра зробили записи усіх потрібних лекцій та розробили понад 1000 тестів. До навчання вже долучилося більше 20 тисяч вступників. Про це повідомили під час брифінгу у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

     Платформа містить підготовчі курси з трьох предметів. Це українська мова, математика та історія України. Навчання триває 9 тижнів.

     Загалом на сайті опубліковано понад 1 тис. тестів, більш ніж 50 відеолекцій та з півсотні стислих конспектів.

     Директор комунального підприємства «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста» «єДніпро» Артем Трапезніков зазначив, що «платформа доступна для одинадцятикласників з усіх міст України. Вступники, які знаходяться за кордоном, також можуть зареєструватися на ній та пройти тестування. Долучилося вже понад 20 тис. абітурієнтів».

     Платформа працює цілодобово, тому вона зручна і для переселенців, які не можуть навчатися у відведені часи. Перевірити знання теж можна у будь-який момент.

     Щоб користуватися платформою, потрібно зареєструватися за посиланням: https://edu.dniprorada.gov.ua/. Вказати ПІБ, обрати місто та заклад освіти. Через 2-3 доби буде надано доступ.

     Отримати консультації щодо роботи сайту можна за такими номерами телефону: 063 876 94 49, 067 876 94 49, 050 876 94 49.

https://adm.dp.gov.ua/news/vstupniki-dnipropetrovshchini-mozhut-gotuvatisya-do-multipredmetnogo-testu-na-onlajn-platformi

      Отже, отримати якісну освіту в Україні можна навіть під час війни. Наш героїчний народ своїм прикладом доводить всьому світові, що розум перемагає силу. Ми обовʼязково переможемо, освічена українська нація матиме світле майбутнє!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11