Він не уявляє свого життя без улюбленої залізничної справи

Ігор Андросов більше 30 років свого життя присвятив роботі в Залізничному цеху. Він починав трудовий шлях слюсарем у депо, потім був помічником та машиністом електровозу. Тепер же Ігор Євгенович працює машиністом-інструктором локомотивних бригад Служби рухомого складу.

Як зазначає старожил цеху, його основні завдання полягають у контролі за безпекою роботи локомотивних бригад, правильною експлуатацією техніки, розподілом персоналу по локомотивах. Він отримує інформацію про можливі несправності рухомого складу, які були ліквідовані безпосередньо на лінії, а також про ті, що слід вирішувати в депо.

Моя робота – надзвичайно відповідальна. Ситуації, які підтверджують це, трапляються дуже часто. Наприклад, до моїх обов’язків входить забезпечення необхідної кількості залізничної техніки на лінії. Я не тільки виконую, так би мовити, організаційну роботу, але й сам виїжджаю на ліквідацію сходів, контролюю перебіг ремонту в депо, узгоджую вихід локомотивів на лінію після їх відновлення, – ділиться досвідчений залізничник.

Ігор Андросов говорить, що йому подобається щодня дізнаватися щось нове, удосконалювати свою майстерність, а значить – краще пізнавати улюблену справу:

За майже 35 років моєї трудової діяльності я, чесно кажучи, прикипів душею до Залізничного цеху. Тут – все моє життя. Надзвичайно вдячний колективу рідного підрозділу за взаємодопомогу, створення комфортної атмосфери та всебічну підтримку. Залізничники, ви – найкращі!

На цій високій ноті ми завершуємо свій екскурс Залізничним цехом, присвячений професійному святу його міцного і дружного колективу. Як бачимо, залізничники щодня демонструють злагодженість у роботі. Саме завдяки їхнім зусиллям рух залізничними магістралями живе. Ритмічний імпульс колій надзвичайно важливий для нашого підприємства, бо є свідченням його виробничого серцебиття!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11