Вантажна служба міцно тримає баланс

До складу Залізничного цеху входить ще одна надзвичайно важлива служба – вантажна. Її працівники трудяться під керівництвом досвідченої начальниці, яка досконало володіє всіма тонкощами професії, небайдужої і турботливої людини, прекрасної жінки – Ірини Завади. Роль цієї у служби у життєдіяльності комбінату можна без перебільшення назвати надзвичайно важливою. Завдяки наполегливості та відповідальному ставленню до виконання своїх завдань її представники в прямому сенсі бережуть фінансовий ресурс комбінату.

Задля цього колектив цілодобово виконує чимало відповідальних завдань: огляд та зважування вагонів під час приймання по ст.Чортомлик та відправлення всіх вантажів, що рухаються залізничними артеріями комбінату, контроль за вагою ТМЦ, які прибувають на підприємство, а також простоями під вантажними операціями.

Здавалося б, що тут складного: прослідкувати за навантаженням вагону і впевнитися в тому, що він відправився заданим маршрутом? Але цей шлях не такий простий, як здається на перший погляд. На фахівців вантажної служби, перш за все, покладені задачі з правильного розміщення вантажу у вагоні. І це, за словами Ірини Іванівни, дуже важливий момент:

Розміщувати вантаж абияк не можна. У подібному процесі ми керуємось відповідними нормативами. Якщо цього не робити, то може виникнути аварійна ситуація, а саме – розбалансування розміщення вантажу. Спільна мета злагодженої роботи нашої служби – не допускати такого.

Ірина Іванівна розповідає, що вона керує чудовим колективом, який складається з 18 представниць прекрасної статі. Всі вони надзвичайно згуртовані, завжди готові прийти на допомогу одна одній, адже націлені на досягнення спільної мети виконання виробничих задач, покладених на них підприємством.

Суттєвий внесок у виробничий процес вносять старші прийомоздавальники, які трудяться на ст.Калініна: Олена Дрок, Наталія Помітій, Любов Тамаренко та Олена Кривенко.

На особливу подяку заслуговують ветерани праці, котрі віддали чимало років свого життя Залізничному цеху: прийомоздавальники вантажу та багажу Наталія Білогорова та Олена Переп’ятенко.

У день професійного свята Ірина Завада надсилає найтепліші привітання всьому своєму колективу, колегам з АТ «Укрзалізниця», а саме: начальнику станції Чортомлик Денису Крутю, його заступниці Світлані Мажарі, завідуючій товарною конторою Тетяні Вінніковій, а також провідному інженеру з експлуатації залізничного транспорту транспортного сектору виробничо-технічного відділу Андрію Біловусу.

Бажаю всім залізничникам здоров’я, сили духу, енергійності, благополуччя, цілеспрямованості, успіхів у роботі, мирного неба та, звісно, якнайшвидшої Перемоги! – відзначила Ірина Завада.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11