Новини Дніпропетровщини, 2 листопада: втрата Героїв та подяка нашим бійцям протиповітряної оборони за врятовані життя

Наші бійці ППО – міць! Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що вночі наші сили ППО вберегли Дніпропетровщину від можливої трагедії:

За кілька годин військові з повітряного командування «Схід» знищили над областю 6 ворожих дронів-камікадзе «Shahed-136». Це була найбільш масована ворожа атака безпілотниками на регіон за час повномасштабної війни. Але протиповітряна оборона впоралась. Наші захисники міць.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

Ворог не припиняє тероризувати Нікопольщину. Очільник обласної ради Микола Лукашук надав інформацію про те, що після вчорашніх нічних обстрілів Марганецької територіальної громади водопостачання відновлено майже в повному обсязі.

Окрім цього, посадовець додав, що вчора пізно ввечері окупанти, використовуючи РСЗВ, вдарили по Нікополю. На щастя, люди ушкоджень не зазнали. На ранок росіяни відкрили вогонь і по Червоногригорівській громаді, що на Нікопольщині. Наслідки обстрілу наразі з‘ясовуються.

В інших районах області доба минула без надзвичайних ситуацій. Перевищення показників радіаційного фону на Дніпропетровщині не зафіксовано.

Микола Лукашук відзначив, що піротехніки регіону знищили уламки двох крилатих ракет, які вчора збили сили ППО.

Мільйони українців зараз чекають одну-єдину новину – що Україна Перемогла. І ця новина обов’язково буде, але нам всім треба докласти для цього ще багато зусиль. Навіть маленька добра справа зараз – це великий внесок у наш успіх. Тож, не опускаємо рук. Разом – до Перемоги, закликав Микола Васильович.

https://www.facebook.com/nbankr

Покров та Нікополь втратили Героїв… Очільник Покрова Олександр Шаповал повідомив сумну звістку:

На Донеччині загинув 28-річний солдат СОВА Ілля. Вічна пам’ять воїну, співчуття рідним. Прощання з захисником відбудеться завтра, у четвер, 3 листопада о 10.00 на бульварі Шевченка.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100017214120763

Мер м.Нікополь Олександр Саюк розповів, що місто також попрощається з земляками:

Виборюючи незалежність України, звільняючи рідну землю від загарбників, героїчно загинули наші земляки, нікопольці: молодший сержант 25-ї окремої повітряно-десантної бригади – РУСНАК Сергій Анатолійович та солдат 93-ї окремої механізованої бригади – ГАРВАСЮК Степан Богданович. Слава нашим Героям, велика подяка за їх роботу, глибокі співчуття рідним та близьким.

https://www.facebook.com/press.nmr

Ситуація під контролем, впевнено йдемо до Перемоги! Керівник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту продовжує залишатися напруженою, але повністю перебуває під контролем Збройних Сил України:

Наші військові успішно виконують усі бойові розпорядження. За даними Оперативного командування «Південь», ворог продовжує обороні дії та облаштовує нові рубежі. Наші ракетно-артилерійські підрозділи завдали ударів по позиціях ворога, районах зосередження живої сили, техніки та озброєння, та колонах техніки ворога при спробах переміщення резервів й переформувань підрозділів. Втрати дорозвідуються.

У самому Кривому Розі повністю забезпечено роботу всієї інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Ситуація в місті повністю контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ.

Шановні криворіжці та всі, хто зараз перебуває в нашому місті. Вкотре наполегливо наголошую на необхідності дотримання правил повітряної тривоги. Будь ласка, бережіть себе та своїх близьких, – закликав посадовець.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Закликаємо дослухатися цієї поради, а також ані на мить не втрачати надію у наші ЗЗСУ! Тримаємо кожен свій фронт, допомагаємо один одному та знаємо: вже зовсім скоро все 100% буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11