1 листопада, Дніпропетровщина: знову масовані обстріли Нікопольщини і подяка «охоронцям неба»

     Рашисти атакували Нікопольщину, а сили ППО збили 3 дрони… Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що всю ніч росіяни накривали вогнем Нікопольщину:

     – Били з «Градів» та важкої артилерії по двох громадах – Нікопольській та Марганецькій. Попередньо, людей не зачепило. У Нікополь прилетіло 40 російських снарядів. У місті понівечені 14 багатоповерхових та приватних будинків, дитячий садок, аптека, перукарня, магазини та приміщення банку. У Марганецькій громаді обстріли пошкодили лінію електропередач і знеструмили насосну станцію водоканалу.  Внаслідок ворожої атаки понад 40 тис. сімей лишилися без води, понад 10 тис. – без електроенергії. Енергетики працювали усю ніч. І все полагодили. Станом на ранок – люди зі світлом. Робота насосної станції також відновлена. А це значить, що вода  вже скоро повернеться в оселі.

Окрім того, Валентин Михайлович повідомив гарну новину:

     – Наші «охоронці неба» – військові з повітряного командування «Схід», вночі знищили над областю три ворожих дрони-камікадзе. Слава нашим захисникам!

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

     Регіон пережив складний день. Очільник обласної ради Микола Лукашук підбив підсумки вчорашнього дня, який був надзвичайно важким для всієї країни загалом та для Дніпропетровщини зокрема.

     Посадовець зазначив, що у нашому регіоні ракетних атак зазнали одразу три міста: Дніпро, Кривий Ріг та Павлоград. Ціллю окупантів стала енергетична інфраструктура, у Кривому Розі росіяни вдарили по промисловому підприємству. Є серйозні руйнування енергетичних об’єктів. В Нікопольському районі уламками збитої ракети пошкоджено приватний будинок.

     Також в одному з районів області виявлено уламки збитого «Калібру». Вони будуть знищені піротехніками.

     Микола Васильович повідомив і гарну новину:

     – Внаслідок  ракетних ударів в області ніхто не постраждав. Це головне. А інфраструктуру ми обов’язково відновимо.

     Очільник облради доповів, що наразі триває робота з розмінування територій. Буквально за вчора  піротехніки Дніпропетровщини знищили 131 вибухонебезпечний предмет в регіоні і ще 5 на Херсонщині.

     – Дякую нашим героям. Силам ППО, котрі знищили майже всі ракети, які летіли вбивати українців. Енергетикам за те, що роблять все можливе, аби наші люди залишалися зі світлом, поки російські нелюди чинять терор. Рятувальникам, які ліквідовують наслідки ворожих атак. Військовим, які женуть російських окупантів з української землі. В України є майбутнє, бо в України – незламна нація, яка робить і зробить все для Перемоги. Впораємось. Віримо в ЗСУ, в Президента і йдемо до спільної мети, – закликав Микола Лукашук.

https://www.facebook.com/nbankr

     Ми всі працюємо тільки на Перемогу! Керівник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту продовжує залишатися напруженою, але стабільною:

     – За даними ОК «Південь», підтверджені втрати ворога за добу складають: 2 міномети, танк, гаубиця «Акація», зенітна установка та 5 одиниць авто-бронетехніки. У районі Нової Кам’янки та в Бериславському районі знищено ще три ударні гелікоптери Ка-52 «Алігатор». Також в Бериславському районі знищено склад з ворожими боєприпасами.

     У самому Кривому Розі ситуація повністю контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Забезпечено роботу всієї інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Місто живе і працює.

     Окрім того, триває робота саперів. За вчорашній день в районі села Велика Костромка знищено 131 ворожу міну ПФМ 1С – так званих, “пелюсток”.

     Міська влада Кривого Рогу продовжує надавати підтримку родинам, які зараз опинилися у скрутному становищі. З травня майже 185 тисяч криворізьких сімей вже отримали безкоштовні продовольчі набори.

      – Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили! – традиційно закликав Олександр Вілкул.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

     Разом з усією Україною віримо у Перемогу світла над темрявою. Бережемо електроенергію та продовжуємо працювати заради миру!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11