«Не знаю, як хто, але ми тримаємося, перегруповуємось, нарощуємо резерви, зміцнюємо оборону та поступово звільняємо рідну землю», – Валерій Залужний

     Після чергової масованої атаки рф головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний  висловив свою рішучу позицію стосовно подібних залякувань з боку ворога. Тим самим він озвучив думку всього українського народу:

     – Ми ведемо війну проти країни, у 28 разів більшої за нашу державу, населення якої чисельніше за наше у 4 рази, військовий потенціал якої кратно перевищує наші можливості. Ми ведемо війну на суші, в повітрі, на морі, в кіберпросторі і т.д. Ми ведемо війну не 8 місяців, а 8 років і 8 місяців. Усе це свідчить про нашу стійкість, мужність захищати своє та жагу до Перемоги.

 

     За його словами, вчора, лише за один день противник застосував проти цивільних об’єктів України 55 крилатих ракет Х-101 та одну керовану авіаційну ракету Х-59, 22 зенітні ракети С-300, чотири дрони типу Shahеd-136 та один БПЛА Ланцет-3.

     – Витримали б інші країни такий тиск?! – ставить риторичне питання Залужний. – Не знаю, як хто, але ми тримаємося, перегруповуємось, нарощуємо резерви, зміцнюємо оборону та поступово звільняємо рідну землю.

     Так було, так буде і надалі. Які б там «героїчні історії» не розповідали своїм рідним російські окупанти, це все одно не допоможе їм на полі болі. У них немає мети, крім тієї, щоб побільше награбувати, зруйнувати, знищити і вбити. Але з часом така позиція руйнує самих рашистів – і фізично, і морально. Так, за словами Президента України Володимира Зеленського, вже 72 тисячі російських солдат полягли в українській землі. Всі інші – деморалізовані. Наші ж цілеспрямовані ЗСУ знають, що стоять за рідну Батьківщини, за мирне майбутнє своїх дітей у квітучій і Незалежній державі. Ніхто з нас навіть на секунду не думає про те, що нашим Захисникам легко на полі бою. Знаємо, що війна – це завжди важко, дуже важко, але ми віримо словам нашого професійного і мудрого головнокомандувача, котрі звучать так: «Перемога дається Україні дуже важко, але вона обов’язково буде».

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11