Український “Потяг до перемоги” курсуватиме до Молдови

     Культовий український “Потяг до перемоги” із семи вагонів, які розписані нашими кращими митцями, протягом двох місяців подорожував усіма регіонами України. А з 5-го листопада він вирушить до Молдови, курсуватиме за маршрутом №351/352 Київ – Кишинів. Про це повідомляє прес-служба “Укрзалізниці”.

     Проєкт “Потяга до перемоги” є спільною ініціативою “Укрзалізниці”, комунікаційної агенції Gres Todorchuk і сучасних українських митців під кураторством Каті Тейлор. Його мета – показати, що Україна пам’ятає про тих, хто перебуває в тимчасовій окупації. Кожен вагон присвячено окупованому регіону (Криму, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській і Харківській областям) і подвигам людей, які чинять опір агресорам на цих територіях, попри тиск та постійну небезпеку. Історії про них можна прочитати, відсканувавши QR-код на вагоні, який веде на сайт проєкту.

     Під час війни всі вагони пройшли капітально-відновлювальний ремонт на потужностях «Укрзалізниці» та облаштовані за новими стандартами екіпірування. 8 вересня “Потяг до Перемоги” відвідав держсекретар США Ентоні Блінкен у Києві та дав спеціальний брифінг на фоні вагона з ілюстрацією Запорізької АЕС.

https://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/588213/

https://www.facebook.com/Ukrzaliznytsia/posts/pfbid0d18uNbkmqRsy9rcJb9Q9qhvgpo5zkj9cXtUGhXEKQjuHvseWJKMpHqi2EzanDTmNl

      Дякуємо працівникам “Укрзалізниці”, які з початком активних воєнних дій, міцно тримають свій залізничний фронт, забезпечуючи евакуацію населення та доставку гуманітарних вантажів. Разом з тим, продовжують надавати якісні послуги з перевезення пасажирів. “Потяг до Перемоги” є ще одним символом, що сигналізує українцям і всьому світові про наближення нашої спільної мети – Перемоги України та миру у всьому цивілізованому світі!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11