Рашисти знову масовано цілили по об’єктах критичної інфраструктури

За повідомленням командування Повітряних Сил Збройних Сил України, о 7 годині ранку 31 жовтня рф здійснила кілька хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури України.
Зазначається, що з літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 було випущено понад 50 крилатих ракет Х-101/Х-555 з півночі Каспійського моря та з району волгодонська (ростовська область).
З 50 ворожих ракет було знищено 44 силами наших героїчних Захисників з протиповітряної оборони! Так у зоні відповідальності повітряного командування (ПК) «Центр» ліквідовано 18 ворожих цілей, ПК «Південь» — 12 ракет, ПК «Схід» — 9 та ПК «Захід» — 5 ракет окупантів.
На жаль, у багатьох регіонах України, є руйнування об’єктів критичної інфраструктури. В тому числі, у Дніпропетровський, Харківській, Запорізькій, Кіровоградській, Київській, Хмельницькій та інших областях.

За повідомленням керівника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка, «росіяни поцілили в об’єкти енергетичної інфраструктури у Дніпрі та Павлограді. Маємо серйозні руйнування. Усі служби вже приступили до ліквідації наслідків ворожих атак».
Через масовані російські ракетні удари по об’єктах критичної інфраструктури України у ДТЕК попереджають про аварійні відключення електроенергії.
Прямо зараз Україна відбиває атаки ворога. А енергетики працюють над стабілізацією енергосистеми, яка цього ранку зазнала чергового удару російських терористів. Тому хочемо попередити про екстрені аварійні відключення електроенергії сьогодні, — наголосили в компанії.
Українців закликають економити електроенергію. Для цього слід вимкнути або обмежити використання енергоємних приладів. Так ми разом допоможемо енергетикам швидше вирішити проблеми зі світлом.

За матеріалами:
https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko
https://www.unian.ua/economics/energetics/raketni-udari-po-ukrajini-u-dtek-poperedili-pro-novi-avariyni-vidklyuchennya-elektroenergiji-12029463.html
https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3604493-masovanij-vorozij-obstril-ppo-zbila-44-z-ponad-50-krilatih-raket.html

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11