27 жовтня, Дніпропетровщина: мешканці регіону зустріли мирний ранок нашим Захисникам

Сили ППО збили ворожу ракету Х-59. Керівник Дніпропетровської обласної військової  адміністрації Валентин Резніченко доповів, що вночі наші вартові неба провели вдале полювання:
– Під час нічної повітряної атаки  військові з повітряного командування «Схід» знищили над областю російську ракету Х-59. Завдяки нашим захисникам ніч минула без «прильотів» і постраждалих. І на ранок спокійно в усіх районах області.
 https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

Україна продовжує боротися зі світовим злом. Голова Дніпропетровської обласної ради
Микола Лукашук повідомив, що вчорашній день у регіоні був відносно тихим та коротко охарактеризував ситуацію:
– Вчора вранці окупанти обстріляли територію Нікополя. Головне — минулося без постраждалих. Щодо інших районів області, то там, на щастя, день минув без надзвичайних ситуацій. Радіаційний фон — в межах норми.
Як зазначив посадовець, зараз весь цивілізований світ підтримує Україну. Адже наша держава  — його невід’ємна частина. І саме ми зараз протистоїмо злу заради миру і майбутнього всієї планети.
https://www.facebook.com/nbankr
Завдяки ЗСУ доба минула мирно. Голова Нікопольської районної адміністрації Євген Євтушенко акцентував, що ніч на території району минула без надзвичайних ситуацій та обстрілів.
Посадовець подякував за це ЗСУ, Головному управлінню розвідки та іншим причетним до захисту Нікопольського району.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Нікополь продовжує оговтуватись. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що у місті триває триває ліквідація наслідків попередніх обстрілів. інфраструктура та комунальні підприємства працюють у штатному режимі.  
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538
Тримаємо кожен свій фронт, віримо у Перемогу! Начальник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку фронту залишається стабільно напруженою, динамічною у розвитку, але контрольованою Збройними Силами України. Наші військові успішно виконують поставлені бойові розпорядження, бойовий дух частин дуже високий:
– За інформацією Оперативного Командування «Південь», основні зусилля противник зосереджує на веденні активної оборони та намаганні утримати зайняті рубежі по усій лінії зіткнення. Внаслідок успішних дій наших ракетно-артилерійських підрозділів підтверджені втрати ворога склали: 4 міномети, зенітно-ракетний комплекс «ТОР», 6 одиниць авто-бронетехніки та склад з боєприпасами.
У Кривому Розі ситуація повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Працюють всі органи влади, комунальні підприємства, соціальні та медичні установи. Військова адміністрація міста продовжує надавати допомогу військовим частинам у матеріально-технічному забезпеченні, а також у будівництві нових оборонних споруд на звільнених територіях Херсонщини.
Місто також продовжує надавати допомогу прифронтовим та фронтовим громадам, у тому числі нещодавно звільненим з-під ворожої окупації. 
– Тисячу великих продуктових наборів ми відправили до Великоолександрівської громади. Вони будуть передані людям у Старосіллі, Архангельському та інших населених пунктах. Також туди вже завезли необхідну побутову хімію: пральний порошок, мило, миючі засоби тощо. Хочу передати слова подяки всім криворіжцям від мешканців звільнених сіл.
Підтримка зараз дуже потрібна, це одна із складових нашої Перемоги, — акцентував Олександр Вілкул.
Посадовець традиційно закликав всіх зберігати спокій, витримку, а також вірити у наші Збройні Сили, разом крокувати до Перемоги!

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul
Ані на мить не забуваємо про важливість вкладу кожного у нашу спільну справу — боротьбу з рашистським злом. Допомагаємо ЗСУ, один одному та знаємо, що ми 100% Переможемо!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11