Співачка Соломія ГРИНЧУК здобула перемогу у Всеукраїнському фестивалі

     Надзвичайно талановита співачка, донька нашої колеги, начальника Відділу з контрольно-ревізійної роботи Євгенії ГРИНЧУК – Соломія, продовжує прославляти Покров своїми творчими досягненнями. Цього разу наша юна дзвінкоголоса пташечка знову зачарувала журі своїм неперевершеним народним вокалом і перемогла у Всеукраїнському фестивалі “Калинові острови”. Володарка унікального голосу є справжнім скарбом нашого міста, який випромінює своє сяйво попри війну.

     У Покрові, через збройну агресію росії, заклади освіти та творчості працюють в онлайн-форматі. Але навіть така важка ситуація не спиняє бажання дітей, педагогів та батьків розвивати навички дітей і разом досягати нових висот. Яскравий приклад тому – Соломія Гринчук та Андрій Беспавлий – вихованці дитячої музичної школи, учні класу сольного співу, який викладає директор закладу Ганна Доценко. Неймовірно проникливо заспівавши в дуеті на Всеукраїнському фестивалі, діти здобули “срібло”. Хлопець посів друге місце, а Соломія отримала першу премію співочого конкурсу.

     Щиро вітаємо наших переможців! Дякуємо, що присвячуєте свій дар рідному місту і Батьківщині. У Ваших піснях звучить народна любов до України, яка є оберегом на шляху до омріяної Перемоги!

     За матеріалами:

https://pkrv.dp.gov.ua/news/vuhovanci-shkolu-mustectvperemozhci-vseukrayinskogo-konkursu-8199

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11