Україна потребує реалізації «формули миру»

Президент Польщі Анджей Дуда зазначив, що найсправедливішим варіантом розвитку подій для України стане реалізація так званої, «формули миру». За словами польського президента, своїми протиправними діями, а саме: вбивствами мирних жителів, навмисними бомбардуваннями цивільних об’єктів, а також об’єктів критичної (в тому числі, енергетичної) інфраструктури, рф порушує правила міжнародного права.
Анджей Дуда нагадав, що весь світ бачив жахливі кадри останніх ворожих обстрілів української столиці:
Ці кадри з Києва, де російські ракети атакують житлові будинки або їх бомбардують російські літаки. Такі реалії цієї війни.

На думку лідера Польщі, є 2 головних аспекти «формули миру», що повинні бути втілені в життя якнайшвидше.
По-перше, армія загарбників повинна піти з українських земель, які вона окупувала, починаючи з 2014 року. Тоді Україна зможе повернутися до своїх міжнародно визнаних кордонів.
По-друге, всі воєнні злочинці мають бути покарані. Міжнародна спільнота повинна переслідувати та притягнути російських загарбників до відповідальності. В тому числі задля того, щоб продемонструвати своє рішуче ставлення до подібних дій в усьому світі. Саме це, як акцентував Анджей Дуда, вкрай необхідна умова для збереження миру в майбутньому.

Ми цілком згодні з президентом Польщі, адже він говорить дуже правильні речі. Було б непогано, щоб такої думки дотримувалися всі світові лідери, при цьому не припиняючи підтримувати Україну, як словом, так і ділом. Маємо надію, що, згуртувавшись, зможемо ще швидше здобути Перемогу та відновити мир на нашій землі, не допустити «збільшення апетитів» кривавого режиму путіна.


За матеріалами:
https://ua.news/ua/world/pervyj-tur-prezydentskyh-vyborov-v-slovenyy-vyygral-eks-glava-myd-vtoroj-cherez-try-nedely

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11