Новини Дніпропетровщини, 24 жовтня: ніч минула без обстрілів, але розслаблятися не варто

Гарний початок робочого тижня. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що вночі кричала сирена, та минулося без ворожих атак. На ранок поки що все спокійно.

Нехай ваш ранок буде добрим, – побажав мешканцям регіону посадовець.

Окрім цього, Валентин Михайлович повідомив ще одну гарну новину:

П’ять автобусів з Рівненщини уже прямують на Дніпропетровщину. Техніка буде працювати на маршрутах у Дніпрі та допоможе місту подолати дефіцит громадського транспорту, який виник після удару росіян по місцевому АТП.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

рашисти не припиняють терору мирних мешканців. Очільник обласної ради Микола Лукашук додав інформацію щодо вчорашнього ранкового обстрілу Нікополя:

Внаслідок ворожої атаки поранення дістали шестеро осіб: чотири чоловіки і дві жінки. Постраждалим – від 22 до 64 років. Одна людина у важкому стані. Пошкоджень зазнали десять житлових будинків, дитсадок, декілька приватних підприємств, лінія електропередач. Зачепило й вантажівки та легкові машини. В одній з автівок саме їхали люди, коли стався обстріл. Рятувальники знешкодили чотири снаряди від РСЗВ, які виявили на місці обстрілу.

Микола Васильович впевнений, що попри весь той жах, який приносять на нашу землю окупанти, рашисти приречені на поразку:

Вони це вже давно розуміють. Тому тероризують мирні міста і руйнують інфраструктуру. Але ми сильніші за цей терор. Подяка Збройним силам України за те, що звільняють нашу землю. Силам ППО, які бережуть небо над нами. Кожному українцю, який працює на Перемогу. Віримо в наших Захисників, в Президента і державу. Все було, є і буде Україна!

https://www.facebook.com/nbankr

Віримо тільки у Перемогу! Керівник Нікопольської військової районної адміністрації Євген Євтушенко теж повідомив, що ніч для нас минула спокійно – обстрілів не було.

Він акцентував на тому, що наша система ППО вдосконалює свої навички в боротьбі з повітряними цілями ворога. І саме завдяки цьому факту та діям працівників енергетичної сфери вдалося покращити ситуацію з електропостачанням нашого регіону.

Посадовець додав, що окупанти продовжують «невдало палити цигарки» на протилежному березі водосховища, мінують Каховську ГЕС, будують лінії оборони в Курській народній республіці та на весь світ заявляють про фейкові «брудні» бомби.

Але ми повинні бути сильними, щоб протистояти цьому злу. Пам’ятайте, що тільки разом ми зможемо здобути Перемогу!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Тримаємо енергетичний фронт. Очільник Покрова Олександр Шаповал нагадав мешканцям міста про те, що треба бути готовими до можливих вимушених відключень електроенергії:

Тримайте завжди зарядженими телефони, павербанки, зробіть необхідний запас води. Не треба забувати, що в країні війна. Ворог навмисно б’є по критичній інфраструктурі, аби деморалізувати нас. В той час, як дехто розводить «полеміку» у соцмережах, наші енергетики, ризикуючи життям, відновлюють освітлення. Задля кожного з нас! Пам’ятайте, що це вимушені заходи, будьте згуртованими та відповідальними!

Олександр Миколайович закликав кожного покровчанина вимикати зайві електроприлади, споживати електроенергію розумно. Адже «наші Захисники воюють на передовій, а наша боротьба тут, у тилу! Тож давайте всі разом наближати Перемогу!»

https://www.facebook.com/profile.php?id=100017214120763

Всі разом ми зуміємо дати гідну відсіч ворогу. Керівник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається напруженою, але повністю перебуває під контролем ЗСУ:

Наші частини виявляють справжню майстерність та героїзм. На Херсонщині Сили оборони України вже звільнили 88 населених пунктів. З початку жовтня ця цифра зросла майже вдвічі. Минулого тижня на нашому напрямку проведено комплекс стабілізаційних заходів у звільнених населених пунктах Новодмитрівка, Костирка, Черешневе, Новомиколаївка, Новопетрівка та Блакитне. Ворог продовжує зазнавати значних втрат у живій силі та техніці. За інформацією оперативного командування «Південь», нашими воїнами лише за останню добу знищено ще 2 ворожі танки, реактивна система залпового вогню «Град», протитанковий ракетний комплекс, 16 одиниць бронетехніки та 4 склади з боєприпасами.

За словами посадовця, попри всі труднощі, у Кривому Розі ситуація зберігається стабільною та повністю контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Життєдіяльність міста повністю забезпечена, злагоджено працюють усі органи влади, соціальні установи та комунальні підприємства. Місто живе та працює на Перемогу.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Тож продовжуємо міцно тримати кожен свій фронт, допомагати нашим Захисникам, а також один одному. Віримо, що Перемога буде за нами! І не забуваємо економити електроенергію для утримання «енергетичного фронту» всієї України.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11