Новини Дніпропетровщини, 21 жовтня: перша за декілька місяців тиха ніч у регіоні та заклики щодо економії електроенергії

Ситуація у регіоні – спокійна. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що ніч минула без сирен та атак:

І так вперше за кілька місяців. Однак не час розслаблятися. Адже ми маємо справу з терористами. Не забувайте: звучить сигнал тривоги – переходьте до безпечних місць. Будьте пильними. Бережіть себе!

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

Очільник обласної ради Микола Лукашук зі стриманим оптимізмом додав, що протягом доби в Дніпропетровській області ворожих обстрілів не зафіксовано.

Але не варто розслаблятися і забувати про те, що війна триває. Обов’язково дотримуйтеся всіх правил безпеки, – закликав посадовець.

Микола Васильович повідомив, що показники радіаційного фону в регіоні знаходяться в межах норми. Посадовець також висловив подяку українським воїнам за те, що захищають рідну землю та нас з вами від окупантів:

Покладаємося на ЗСУ, віримо в Президента і виборюємо нашу Незалежність разом. Україна Переможе!

https://www.facebook.com/nbankr

Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко також повідомив про те, що впродовж доби на території району минулося без надзвичайних ситуацій:

Обстрілів, бойових дій, техніки та живої сили окупантів в межах району – не зафіксовано. Наші працюють. Віримо у Перемогу!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

https://www.facebook.com/nbankr

Нас не зламати! Очільник Покрова Олександр Шаповал зазначив, що протягом останнього тижня окупанти сплановано та цинічно не припиняли обстрілів цивільної інфраструктури та об’єктів енергосистеми. Демонструючи всьому світу, що вони не в змозі протистояти нашим військовим на полі бою, і тому воюють тільки з дітьми, літніми людьми та жінками.

Намагаються нас зламати, використовуючи ганебні засоби. Попри це, ми вистоїмо, бо українці сильний народ. Вчергове звертаюсь до покровчан з проханням економити енергоресурси, раціонально споживати їх. За можливості обмежити використання електроприладів. Максимально зменшити її споживання з 7 ранку і до 23 години вечора. Або ми економимо, або – готуємось до відключень. Це теж наша боротьба проти агресора! Маємо бути згуртованими! Бережіть себе! Віримо в ЗСУ! Віримо в Перемогу! – закликав мер міста.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100017214120763

Все під контролем – рухаємося до Перемоги! Керівник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку фронту напружена, але повністю контролюється ЗСУ:

Протягом минулої доби ворожих обстрілів Криворізького та Нікопольського районів не було. За даними оперативного командування «Південь», тривають активні бойові дії вздовж лінії зіткнення. Нашою штурмовою авіацією завдані удари по пунктах розгортання зенітно-ракетних комплексів «Бук-2М», «ТОР» та «ПАНЦИР». Втрати ворога за добу – це 6 танків, 9 одиниць авто-бронетехніки, 2 гаубиці 152-го калібру та ворожий безпілотник-розвідник. Також знищено 2 склади боєприпасів в Бериславському районі.

Незважаючи на усі труднощі, у самому Кривому Розі ситуація повністю стабільна та підконтрольна. В місті злагоджено функціонують усі органи влади, працюють громадський транспорт, соціальні установи та комунальні підприємства, лікарні забезпечуються необхідними медикаментами.

Наше дружнє місто живе та працює на Перемогу. Дякую всім, хто робить свій внесок у спільну справу. Ми вистояли вже майже 8 місяців і показали, що вміємо Перемагати ворога. Впевнений, що й надалі впораємось з будь-якими викликами. Нас не зламати! Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили! впевнений Олександр Вілкул.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Закликаємо не падати духом, щодня дякувати нашим Захисникам за новий ранок та робити свій (нехай і невеликий) внесок у нашу Перемогу! Віримо, ми вистоїмо та відновимо мир на рідній землі!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11