Міський голова закликав покровчан з відповідальністю поставитись до споживання електроенергії

     Через те, що ворог продовжує атакувати об’єкти цивільної енергетичної інфраструктури, по всій території України запроваджують обмеження постачання електроенергії.
     Про це мешканців громади поінформував міський голова  Олександр Шаповал, закликавши зменшити використання електроенергії:
     — Закликаю кожного: максимально скоротити споживання електроенергії з 7 ранку і до 23 години вечора. Не вмикати в цей час енергоємні прилади. Використовуйте електроенергію свідомо!
     Окремо міський голова звернувся до представників бізнесу, наголосивши на необхідності вимикати підсвітку вивісок, сіті-лайтів, бордів та іншого додаткового освітлення в магазинах, кав‘ярнях, ресторанах та інших закладах. Це ж стосується і фасадів та рекламних конструкцій.
     — Важливо обмежити споживання електроенергії для зменшення навантаження на електромережі. Або ми протистоїмо окупантам — всі разом економимо, або готуємося до відключень. Кожен споживач зараз може і повинен допомагати енергетикам. Разом переможемо, — підкреслив Олександр Шаповал.
                                                                                                                              За матеріалами прес-служба міського голови
https://pkrv.dp.gov.ua/news/miskuy-golova-zaklukav-pokrovchan-z-vidpovidalnistyu-postavutus-do-spozhuvannya-elektroenergiyi-8189

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11