Благодійна платформа UNITED 24 розширює кордони

     Платформа UNITED 24 була заснована 5 травня за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Вона покликана збирати благодійні внески на користь нашої держави, при цьому забезпечувати ефективність і прозорість їх розподілу. Проєкт уже шостий місяць успішно працює, продовжуючи набирати обертів та неабиякої популярності. Його підтримують найвідоміші світові зірки, а заслужені українські спортсмени залюбки стають амбасадорами платформи.

     UNITED 24 працює за трьома напрямками: оборона та розмінування, медична допомога і відбудова України. Задонатити для внеску має змогу кожен бажаючий, причому всього в один клік. Звітність про цільове використання коштів формує профільне підприємство за відповідним напрямком. У такий спосіб на даний момент вже вдалося зібрати $ 200 млн грн. І на цьому платформа не тільки не зупиняється, а ще й набирає ще більших обертів.

     Таку популярність UNITED 24 можна пояснити тим, що Україну підтримують не тільки її громадяни, а й цивілізовані країни всіх куточків світу. Зайвим підтвердженням тому є склад зіркових амбасадорів, котрі взялись залучати благодійні внески для допомоги і відновлення Незалежної.

     Так, до ініціативи вже приєдналися твоє українських спортсменів, відомих на весь світ своїми блискучими здобутками. Першими амбасадорами UNITED 24 стали колишній футболіст і тренер Андрій Шевченко та тенісистка Еліна Світоліна. На цьому тижні до них приєднався ще один міцний горішок – справжній козак і патріот рідної Батьківщини, чемпіон світу у надважкій вазі – Олександр Усик. Таке непереможне тріо спортивних зірок впевнено виконує свою місію, залучаючи все більше донорів, готових підтримувати свободу України та її народу. І це, варто сказати, у них виходить досить успішно.

     На днях стало відомо, що герой фільму «Зоряні війни» актор Марк Хемілл (джедай Люк Скайвокер) допоміг нашій державі  зібрати «армію дронів» задля посилення протистояння ЗСУ атакам з боку російських терористів. Видання Bloomberg повідомило про те, що Марк став першим послом, який зголосився збирати кошти на закупівлю дронів для зміцнення оборони України.

    За словами знаменитості, Україні зараз вкрай потрібні безпілотники, адже завдяки цим сучасним літаючим пристроям військові ЗСУ можуть відстежувати ситуацію на полі бою.  Таким чином, починаючи з вересня 2022 року, відколи відомий актор став послом платформи UNITED 24, за його підтримки було зібрано кошти на придбання понад 500 (!) дронів. Щиро дякуємо джедаю, від імені усіх українців, за те, що допомагає нам здобувати Перемогу. Але і це ще не всі зіркові донати…

     Стало відомо, що 20-го листопада у Голлівуді (США) відбудеться  фестиваль українських короткометражних фільмів, виставка NFT та збір коштів на медичну допомогу. Ключовою метою цього заходу стане заклик до світової кіноспільноти про необхідність підтримки України донатами через  фандрейзингову платформу UNITED24. Організатором стане компанія EnoughTea Foundation за участю одного з найавторитетніших кінокритиків сучасності Леонарда Малтіна та його доньки Джессі.

     На фестиваль у підтримку України запрошено найвпливовіших та найвідоміших представників світової кіноіндустрії. До програми вечора включено наступні кінострічки: «На своїй землі» Олександра Кирієнка, «Анна» Олеся Саніна, «Двері» Наталії Давиденко, «Запах поля» Андріани Ярмонової, «Віолончель» Олесі Моргунець, «Пам’ятай мене» Сергія Зейналова, «МА!» Богдана Железняка, «Папині кросівки» Ольги Журби, «Ілюзія контролю» Владека Занковського, «Переможець» Михайла Іллєнка, «Адамівна» Олександра Бикова, «ІНО» Кадима Тарасова, «Кохання» Микити Лиськова, «Я, Робот» Романа Бордуна.

     Кінопокази та благодійні вечори відбудуться також 26 листопада у Лондоні (Picturehouse Central) та Києві (Unit.City). На захід в українській столиці будуть запрошені не лише представники кіноіндустрії, але й волонтери, медики, захисники, а також представники української криптоспільноти. В Києві матимуть змогу спостерігати за прямим включенням з Лондона, побачити особливі відеозвернення від голлівудських зірок на знак підтрики українців.

     Ми надзвичайно вдячні кожному, хто гуртується задля допомоги Україні! Ви – справжні друзі! Це для нас нині дуже важливо, бо допомагає захистити рідну землю від російських окупантів і наблизити спільну Перемогу світу над суцільним злом ХХІ століття – російською федерацією!

                                                                                                                                                                            За матеріалами:

https://patrioty.org.ua/society/da-bude-z-namy-syla-holovna-zirka-filmu-zoriani-viiny-dopomih-zibraty-ukraini-armiiu-droniv-440354.html

https://ua.korrespondent.net/lifestyle/4527830-zirka-filmu-zoriani-viiny-dopomih-zibraty-ukraini-armiui-droniv

https://u24.gov.ua/uk/news

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidtrimav-iniciativu-pro-zasnuvannya-nacionalnogo-75141

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11