На Дніпропетровщині запрацював перший в регіоні соціальний чат-бот

У Дніпропетровській області з’явився соціальний чат-бот. Про це під час брифінгу розповів в.о. директора КЗ «Центр здійснення соціальних виплат» Дніпропетровської обласної ради Євгеній Таранцов.

За словами посадовця, раніше такого ресурсу, який би, маючи повністю автоматизований процес, та здійснював комунікацію з користувачами у цифровому полі, не було.

Тепер же ми спільно з Дніпропетровською обласною радою та Обласною військовою адміністрацією реалізували цей проект, що допоможе бути максимально ближчими до людей, які потребують допомоги від держави. Завдяки цьому чат-боту кожен мешканець регіону може ознайомитися з актуальною інформацією та отримати відповіді на найпоширеніші питання з приводу субсидій, виплат, допомоги внутрішньо переміщеним особам тощо, – акцентував посадовець.

Аби почати працювати з чат-ботом, слід перейти за посиланням @SocialDnipro_bot. Далі натискаєте на кнопку «Старт». Потім одразу з’являється меню з найчастішими питаннями, які цікавлять людей. Зокрема, є спеціальні розділи для переселенців. А ще окремі пункти про виплати та субсидії. Запит отримує соціальний менеджер, а потім передає його профільному фахівцю, котрий відповість на поставлене запитання.

Розробники зазначають, що чат-бот «Соціальна допомога» буде оновлюватися та вдосконалюватися. Так вже з’явилася вкладка «Протезування», якої спочатку не було.

Головними перевагами нового чат-боту є те, що електронний помічник працює цілодобово, а значить, люди зможуть швидко та вчасно отримати потрібну їм інформацію.

За матеріалами:

https://oblrada.dp.gov.ua/news/%d1%87%d0%b0%d1%82-%d0%b1%d0%be%d1%82-%d1%81%d0%be%d1%86%d1%96%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d0%be%d1%97-%d0%b4%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%b3%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%bd%d1%96%d0%bf%d1%80%d0%be/

https://adm.dp.gov.ua/news/na-dnipropetrovshchini-zapustili-pershij-v-oblasti-socialnij-chat-bot

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11