Банк «Кредит Дніпро» не припиняє приємно дивувати своїми новинками

     Оновлений онлайн-застосунок «FREEBANK», вигідні умови депозитів, реструктуризація кредитів в умовах воєнного стану, нові види карток та електронні гаманці – ось перелік останніх родзинок для клієнтів Банку «Кредит Дніпро». Зацікавились – познайомтесь з деталями.  

                3 21 вересня усім клієнтам став доступний новий мобільний застосунок «FREEBANK» з оформленням у національних кольорах. В ньому усе під рукою: картки та рахунки, актуальні баланси та кожен рух коштів. Скористайтесь – і  Ви точно високо оціните його зручність, доступність та легкість в управлінні.

     Тепер у кожного клієнта банку з’явились такі унікальні можливості:

  • оформлення депозитів і карток повністю дистанційно;
  • прив’язання до картки Ваших гаманців Apple pay/Google pay;
  • поповнення рахунків з карток будь-яких банків України;
  • легкий переказ коштів, навіть за номером мобільного, поповнення телефонів, оплата послуг, допомога ЗСУ;
  • зручні налаштування: вхід за дотиком пальця або FaceID, встановлюйте ліміти по операціям на власний розсуд.

 

     В межах фінансової мережі банку «Кредит Дніпро» діє дебетова картка, яку можна замовити та отримати безкоштовно. З нею Ви отримаєте нові зручні умови обслуговування для здійснення щоденних операцій. Які саме – читайте далі.

  1. Будь-яке зарахування коштів на таку картку – безкоштовне, що дозволяє отримати їх без додаткових плат, переказувати з інших банків, отримувати заробітну плату від роботодавця.
  2. Зняття готівки у банкоматах «Кредит Дніпра» та його партнерів за дебетовою карткою безкоштовне, тому клієнти завжди мають доступ до готівки.
  3. Перекази у середині банку не тарифікуються, що дає Вам можливість вільно перераховувати кошти на рахунки, відкриті у «Кредит Дніпрі».
  4. У разі переказу на інші картки або рахунки встановлено комісію у розмірі 0,5%.

     Банк «Кредит Дніпро» пропонує вигідні умови для відкриття депозитів у національній валюті, що залучаються на термін до 184 днів:

  • до 17 % при сумі депозиту від 25 тис. грн. до 249 тис. 999 грн;
  • до 18,5 % при сумі депозиту від 250 тис. грн.

     У банку також діють привабливі умови розміщення коштів на 1 рік: ставка у розмірі 18,5% річних для депозитів до 250 тис. грн та 19% річних – на понад 250 тис. грн.

     Доступ до зняття готівки з карток «Кредит Дніпра» став зручнішим, за рахунок розширення співпраці з іншими фінансовими установами – наприклад «Ощадбанком».

     Тепер клієнти «Кредит Дніпра» можуть без комісії знімати кошти у банкоматах «Ощадбанку» (до 10 тис. грн за одну операцію) необмежену кількість разів на добу.

     Мережа таких банкоматів нараховує до 3 тис. штук по всій Україні. Вони завжди містять зручні номінали готівки, яка постійно поповнюється.  

     Банк «Кредит Дніпро» надає своїм клієнтам можливість зменшити розмір готівкового щомісячного платежу за кредитом шляхом реструктуризації

     Переваги реструктуризації:

  • платіж за кредитом по договору може бути зменшено на 30%, 50% або навіть 70%;
  • реальна процентна ставка не збільшується;
  • кредитну історію клієнтів, що скористались реструктуризацією, буде суттєво покращено. Це надасть Вам змогу у майбутньому отримувати краще фінансування від банків.

      Як отримати реструктуризацію?

  1. Якщо Ви маєте діючий кредит готівкою в банку «Кредит Дніпро» і бажаєте реструктуризувати його, то зателефонуйте за номером: 0 800 507 700.
  2. Банк розгляне Ваше звернення та повідомить про рішення.

     Ось такі вигідні осінні пропозиції запровадив Банк «Кредит Дніпро» для своїх клієнтів. Кожен з Вас серед них знайде зручні для себе сервіси й обов’язково скористається ними. А ми й надалі будемо слідкувати за фінансовими новинками і ділитися ними з нашими читачами.

     Більше дізнавайтесь на сайті Банку «Кредит Дніпро»: https://creditdnepr.com.ua/



Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11