Нідерланди допоможуть Україні провести опалювальний сезон

Для того, щоб підтримати нашу державу під час опалювального сезону, Нідерланди передадуть Україні 70 млн євро. Про це у своєму Twitter повідомила міністр внутрішньої торгівлі та розвитку співпраці Лісьє Шрайнемахер.

З наближенням зими проблеми для українців лише загострюються. Будинки, водопроводи, опалювальні системи та інші комунікації потребують термінового ремонту. Повідомила Світовий банк від імені Нідерландів, що я вже надаю €70 мільйонів спеціально для цієї зими, – акцентувала посадовиця.

Слід додати, що раніше Нідерланди взяли на себе зобов’язання щодо виділення 310 млн євро для фінансування бюджетного дефіциту України, з яких надано уже 106 млн, зокрема 21 млн – у вигляді грантів. У серпні наша країна отримала 65 млн євро на відновлення інфраструктури.

Вся Україна надзвичайно вдячна нашим друзям, які не залишають нас наодинці з величезними проблемами, які нам вчинила рф. Знаємо, що разом зуміємо подолати всі негаразди та врешті відновити мир на нашій землі, відбудувати міста та повернути спокій у кожну родину!

За матеріалами:

https://lb.ua/world/2022/10/14/532560_niderlandi_vidilyat_ukraini.html

https://4studio.com.ua/novyny/niderlandy-dopomozhut-ukrayini-z-opalennyam-vydilyayut-e70-miljoniv/

https://1news.com.ua/ukraine/niderlandy-dopomozhut-ukrayini-z-opalennyam.html

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11