З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНЕ МІСТО!

Дорогі колеги, шановні ветерани комбінату, наші найкращі у світі Захисники, покровчани та гості міста!
Щиро вітаємо Вас з Днем народження нашого міста та низкою великих свят, що його супроводжують!

     14 жовтня чудове і сучасне місто Покров відзначає 66-ту річницю свого заснування. Родюча та багата на корисні копалини місцевість з давніх-давен приваблювала до себе розумних та досвідчених, талановитих і працьовитих людей, ця традиція має своє добре продовження і в наш час. Їх спільні зусилля обумовили зведення промислового гіганта – гірничо-збагачувального комбінату, більш ніж півстоліття тому. Так і зародилося наше квітуче затишне містечко, що з роками ставало ще прекраснішим. Завзята, наполеглива праця, загартованих гірників возвеличує Покров, тому підприємство та місто – неподільні. Велика честь бути частинкою дружньої родини іменинника, з яким у кожного з нас повʼязані певні доленосні події, теплі спогади та особливі почуття.

А зараз, у розпал жахливої кровопролитної війни, наш улюблений та привітний Покров став прихистком, ще однією домівкою, для багаточисельних переселенців з різних регіонів України. Вони захоплюються сучасною привабливістю нашого містечка і дякують за можливість розпочати нове життя саме на його теренах.

Назва нашої малої Батьківщини символічно перегукується з важливим святом православних вірян – Покровою Пресвятої Богородиці, яке припадає на іменини міста. Віримо, що вищі сили надійно оберігають нашу міцну фортецю від ворожих атак. Сьогодні ми в особливій молитві звертаємось до Богородиці, дякуємо за новий день і просимо миру для нашої нескореної України.

Недарма цього дня в Україні відзначають важливі загальнонаціональні свята – День українського козацтва та День Захисників і Захисниць України, які духовно та ідейно обʼєднані між собою. Пресвята Богородиця вважається заступницею українських козаків. А  звитяжні Захисники, серед яких чимало наших колег, є нащадками легендарних воїнів Запорізької Січі. Ви гідно продовжуюєте батьківську справу, відчайдушно боретесь за Волю нашого народу та Незалежність держави. На полі бою демонструєте спритність, мужність, відвагу, стійкість та професіоналізм, викликаєте захоплення у всього світу та наводите жах на безідейну російську орду. Не шкодуючи життя, стоїте на варті нашого спокою та мирного майбутнього. Невпинно дякуємо нашим Героям, оберігаємо Вас своїми молитвами і вірою. Памʼятаємо та доземно вклоняємося подвигу загиблих в імʼя України.

     Дорогі колеги, ветерани, покровчани та гості міста, вдячні Вам за єдність духу, згуртованість, дбайливе ставлення до нашого спільного дому та внесок кожного, хто наближає мир на Україні. У День народження нашого славного міста бажаємо йому подальшої непохитності, злагоди, розвитку і процвітання. Всім мешканцям і Лицарям світла – міцного здоровʼя, козацького гарту, доброї вдачі, сили і витримки, натхнення та успіхів у всіх починаннях. Нехай Божа Матір укриває Вас своїм омофором, оберігає від бід, в родинах панують любов, злагода та взаєморозуміння, заповітні мрії втілюються у життя. Найбажаніша ж з них – Перемога України, яка пророкує всім нам тільки світле і щасливе майбуття!

                                                                                                                                                                       З повагою,

                                                                                                                                              ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

                                                                                                                                                 АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11