Діти Захисників з Дніпропетровщини можуть безкоштовно навчатися в IT-школі

     Дітей військовослужбовців з нашого регіону запрошують на безкоштовне навчання в IT-школі. Проєкт реалізовує мережа IT STEP SCHOOL. Прийом заявок триватиме до 17 жовтня. Старт навчання — 7 листопада. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

      — Для дітей військовослужбовців запустили благодійний освітній проєкт, доки їхні батьки захищають країну та здобувають мир. До нього можуть долучатися юні мешканці області та переселенці, які переїхали на Дніпропетровщину, – сказав в.о. начальника управління з питань учасників АТО Дніпропетровської ОВА Олександр Чумак.

     Пройти навчання зможуть діти в 11 містах України: Дніпрі, Кривому Розі, Києві, Луцьку, Рівному, Львові, Івано-Франківську, Полтаві, Житомирі, Одесі, Кременчуці.

      Курс – для учнів 1-11 класів. Вони навчатимуться за програмою, затвердженою Міністерством освіти та науки України. Діти опановуватимуть поглиблений курс IT-спеціальностей. Також вивчатимуть іноземні мови. Обовʼязково – англійську. Крім неї – китайську, іспанську, німецьку, польську або французьку на вибір.

      На проєкт виділили 15 млн грн.

      Заповнити анкету на безоплатне навчання можна за посиланням.

     Додаткова інформація – за телефоном: (095) 243 63 37.

https://adm.dp.gov.ua/news/ditej-vijskovosluzhbovciv-z-dnipropetrovshchini-zaproshuyut-na-bezkoshtovne-navchannya-v-it-shkoli

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11