Що день «щасливий» нам готує?!..

     Доброго ранку, дорогі наші українці! Сьогодні четвер, 13 жовтня (щасливе число) – майже екватор осені…, який надихає нас до ще сильнішого спротиву російській агресії проти суверенної  територіально неподільної України. Починаємо новий день з подяки ЗСУ за їх професійність, незламність та наполегливість у звільненні територій нашої країни від кривавої навали рашистів. Сил Вам, упевненості та результативних військових операцій. Ми віримо, що невдовзі зустрічатимемо Вас з Перемогою! Чому ж сприятиме новий день, кого сьогодні варто привітати з іменинами і що наша команда розповість учасникам групи – читайте у ранковому анонсі від «ЗМ».

                                                                              Хто відзначає іменини?

     Марія, Григорій, Михайло, Маріанна, Олександр, Василь, Петро, Семен, Леонід та Матвій – люди, які носять такі імена можуть сьогодні собі дозволити маленьке свято. Влаштуйте собі приємність або натякніть близьким людям про Ваші іменини. Несподівані сюрпризи і навіть маленькі позитивні миттєвості у наш надскладний період – це теж крок до Перемоги. Тож, вітаємо іменинників зі святом, бажаємо, щоб янгол-охоронець ніколи Вас не покидав, оберігав від усяких бід, негараздів, заряджав силою і гарним настроєм.

                                             На що слід звернути уваги за народними повір’ями?

  • Вигляньте за вікно, якщо бачите, що всі дерева пожовкли, то зима буде морозною.
  • Попіклуйтесь про оновлення своїх спальних атрибутів – подушок та матраців. Звісно, у давнину для цього використовували солому, а ми з Вами можемо скористатись більш сучасними матеріалами.
  • Якщо сьогодні птахи літають низько над землею, то зовсім скоро нас накриють опади.
  • Вночі стовпчик термометру опустився нижче нуля – чекайте на ранню зиму.
  • Хто помітив, чи був вночі місяць у тумані? Якщо так, то чекаємо на скорий сніг.

     Сподіваємось, що ніхто не спостерігав прикмет, пов’язаних із стрімким наближенням холодів. Це нам нині зовсім не потрібно. Тривала сприятлива і відносно тепла погода допоможе українцям заощаджувати на електроспоживанні, що нині є одним з ключових завдань кожного з нас. Не забуваємо про це!

                                                 Чого сьогодні не слід робити і до чого закликають зірки?

            Не можна:

  • сваритись та кричати;
  • тримати вдома старі речі;
  • займатись важкою фізичною працею;
  • давати та брати у борг;
  • злитись та зациклюватись на поганому.

     Що ж , попри всі негаразди, тривоги та втому від війни, не підкорюємось ворожим маніпуляціям. Продовжуємо боротись з російським агресором, зберігаючи витримку, спокій та позитивний настрій. Давайте разом подивимось у дзеркало, посміхнемось, налаштуємо себе на сприятливий день. Про це говорять і знавці астрології. Вони закликають 13-го жовтня чинити опір пасивності шляхом сконцентрованості на справах, що наближають Вас до Перемоги. Зірки сьогодні сприятимуть оптимістам, Ваші сподівання обов’язково справдяться. При цьому радять не довіряти обіцянкам оточуючих, бо вони можуть ввести Вас в оману. Беріть ініціативу у власні руки і рішуче рухайтесь вперед!

                                                                           Вектор інформаційного фронту

            Сьогодні команда «ЗМ» вже готує для Вас свіжу добірку актуальних новин. Вже невдовзі читайте ранкові зведення з фронтових стежок, дізнавайтесь, як Дніпропетровщина пережила останню добу. Ми Вам також розкажемо, як комбінат економитиме електроенергію та про поточний стан виробничих справ на підприємстві. Також Ви дізнаєтесь про подробиці резолюції Генасамблеї ООН та 9-го пакету санкцій проти держави-терориста – російської федерації. До речі, ледь не забули про новинки від Банку «Кредит Дніпро». Його креативна команда продовжує створювати комфортні умови для клієнтів, вдосконалюючи свої сервіси вигідними пропозиціями. Слідкуйте за стрічкою наших новин, і вже невдовзі самі про все дізнаєтесь.

            Гарного і мирного Вам дня, наші дорогі читачі. Заряджайтеся позитивом і бойовим настроєм!

Підготувала Наталія Чепець

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11