Гороскоп на тиждень з 10 по 16 жовтня 2022 року

Овен. Багато спілкування з позитивними та успішними людьми цього тижня допомагає справлятись з тривогою та сумнівами, зумовленими зовнішніми напруженими подіями. У жодному разі не впадайте в паніку, зараз Вам необхідно рухатися вперед і зробити якомога більше. Бережіть ресурси, не беріть на себе більше, аніж здатні виконати – зараз Вам протипоказані важкі фізичні навантаження.

Тілець. Чим економніше Ви витрачаєте енергію, тим краще для Вас. Удалий період для того, щоб зосередитись на своїх бажаннях, зробити переоцінку взаємин та визначитися, з ким Ви далі готові йти. Протягом тижня можуть відбуватися ситуації, за яких потрібно робити вибір, зокрема й у сфері особистих взаємин. Аналізуючи події, що хвилюють Вас, звернувшись до минулого досвіду і мудрих людей, Ви можете знайти відповіді на важливі питання.

Близнюки. Емоційність значно знижується, що допомагає вирішити більшість актуальних завдань та бентежливих питань. Гарний час для того, щоб відновити контакт усередині сім’ї, усунути конфлікти та знайти порозуміння з рідними і близькими людьми. Протягом тижня відрядження та будь-які поїздки будуть корисними – зараз Ви створюєте базу майбутніх успіхів. Якщо давно прагнете виїхати за кордон, встановити партнерські взаємини з іноземцями – займіться цим зараз.

Рак. Порушуються родинні проблеми, давні невирішені питання особистих взаємин знову нагадують про себе. Але й обставини сприяють позбавленню від похмурих думок і від того, що перешкоджає розкриттю Вашої особистості. Тиждень дуже важливий з погляду довгострокового планування та бачення перспектив. Настав час самоорганізуватися, визнати свої помилки, отримати цінний життєвий досвід та визначитися з подальшими планами.

Лев. Може виникнути величезне бажання виїхати далеко, порвати зв’язки з людьми, з якими пройшли певний життєвий шлях. Тиждень звільнення від токсичних зв’язків, від негативу, але не варто “спалювати за собою мости”. Десять разів подумайте, перш ніж щось сказати чи вчинити. Далекі поїздки –сприятливі, вони допоможуть набути корисних зв’язків, здолати перешкоди на шляху досягнення мети і здобути впевненість у щасливому майбутньому.

Діва. Свідомість перебудовується на більш практичні робочі справи, і Ви швидко досягаєте чудових результатів. Час отримання прибутку від докладених зусиль. Може з’явитися можливість пройти корисне навчання та взяти участь у різноманітних заходах, а набуті знання зможете застосувати у житті та заробити на них. Цікавий період для сфери особистих взаємин – навряд чи все буде спокійно, але водночас події виявляться доленосними.

Терези. Час порятунку від внутрішніх комплексів та врівноваження емоційного стану. Розумові здібності активізуються, що дозволяє підвищити працездатність та творчу діяльність. Сприятливий період для партнерських взаємин, пошуку додаткової корисної діяльності та укладання нових угод. У фінансовій сфері – без особливих успіхів, але пропозиції, що надходять від потенційних партнерів, не варто відкидати, навіть якщо вони зараз не дуже Вас приваблюють.

Скорпіон. Тиждень сприятливий для фінансових справ, вирішення особистих питань, звернення до вищих за допомогою та підтримкою. Інтуїція загострюється, і Ви можете відчути, що невдовзі у Вашому житті відбудуться глобальні зміни. Бережіть своє здоров’я, дотримуйтесь режиму дня, накопичуйте ресурси – зараз Вам необхідно створити міцний фундамент, щоб без потрясінь пережити коридор затемнень, який розпочнеться 25 жовтня у Вашому знаку зодіаку та закінчиться 8 листопада.

Стрілець. Багато спілкування, подорожей, можливостей. Уважно проаналізуйте все, що з’являється у Вашому полі зору, вибирайте з того, що є на цей час. Якщо Ви почнете перебирати у пошуках чогось досконалого, можете залишитись ні з чим. Далекі поїздки, питання еміграції, партнерські взаємини з іноземцями надихатимуть на нові справи. Якщо Ви давно шукаєте роботу чи сферу діяльності, в якій зможете досягти успіхів, протягом тижня Вам усміхнеться успіх.

Козоріг. На думку можуть спадати нестандартні ідеї, передчуття допоможе передбачити вектор розвитку нових проєктів та майбутнього успіху. Якщо Ви потрапили у скрутну ситуацію, то інтуїтивні осяяння можуть підказати вихід із глухого кута і відчинити для Вас нові двері. Не забувайте про батьків, приділіть увагу дітям – зараз їм потрібна Ваша підтримка. Різноманітність контактів та інформації може втомити Вас і підштовхнути до ухвалення поспішних рішень. Не варто в цей час довіряти неперевіреній інформації.

Водолій. Протягом тижня є можливість впливати на людей, успішно просувати свої проєкти, заводити корисні зв’язки та трансформувати свої стосунки з оточенням. Це сприятливі дні для багатьох видів розумової діяльності, роботи з документами, спілкування з представниками державних структур, юристами, адвокатами, ріелторами. Зверніть увагу на стан своїх фінансів – зараз не час розпорошуватися, навіть якщо у Вас є можливості.

Риби. Соціальна активність корисна для Вас – будьте у полі зору, спілкуйтеся з людьми. Але побоюйтеся крадіжок і шахраїв, не вплутуйтесь в махінації та інтриги. Тиждень несподіваних поворотів подій, зміни планів, перегляду наявного стану речей. Знімайте “рожеві окуляри”, довіряйте тим, із ким пройшли життєві труднощі, будьте уважні під час зав’язування нових знайомств. Важливо якнайменше фантазувати і якнайбільше проживати реалії сьогодення.

Всім продуктивного та безпечного робочого тижня!

Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11