Вітаємо з ювілеєм нашого шановного керівника Сергія ШУВАЄВА!

     Людина – невичерпна мудрість, людина – багатий досвід, людина – компетентність, людина – високий професіоналізм, людина – нова стратегія, людина – ефективність, людина – справедливість, людина – надійність, людина – небайдужість та громадська активність, людина – упевнений лідер, людина – заслужений успіх, людина – стійкість, наполегливість та цілеспрямованість, людина – багатогранність, людина – невичерпна енергія, людина – боротьба і людина –Перемога… Саме такі, абсолютно щирі та заслужені звання, ми адресуємо на честь дорогого ювіляра, який вже 16 років упевнено тримає кермо великого і потужного промислового підприємства під назвою «ПОКРОВСЬКИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ» – Голови правління Сергія Павловича ШУВАЄВА. Сьогодні, 9-го жовтня, він відзначає свій 60-й День народження.

     «Я не можу змінити напрям вітру, але можу налаштувати вітрила, щоб завжди добиратися до місця призначення...» Як на мене, ця мудра цитата дуже влучно характеризує життєві та трудові принципи Сергія Павловича. Адже він – гідний приклад керівника, який ніколи не зупиняється перед перешкодами і труднощами, шляхом наполегливості та здобуття досвіду, крок за кроком, упевнено долає сходинки на тернистому шляху професійного зростання та самовдосконалення.

       Свою трудову діяльність Сергій Шуваєв розпочинав на Запорізькому заводі феросплавів (ЗФЗ). Дипломований інженер-металург стартував з посади помічника виробничого майстра, у 1985 році. Згодом, здобуваючи необхідний досвід, він зростає до посади начальника плавильного цеху № 3. На цьому наполегливий металург не зупиняється – розширює свій професійний діапазон, збагачуючи освітню скарбницю за спеціальністю «Економіка підприємства». Після успішного закінчення другого вишу не забарились і нові призначення Сергія Павловича – на посади начальника планово-економічного відділу, а згодом – головного інженера ЗФЗ.

     Такий міцний професійний сплав практичного досвіду, саморозвитку і постійного руху вперед став серйозним підґрунтям до подолання значно вищого кар’єрного трампліну. У 2006 році Сергій Шуваєв, рішенням загальних зборів акціонерів, був обраний Головою правління нашого підприємства. Я вважаю, що саме на цій посаді наш шановний керівник зумів сповна розкрити свій потенціал. Вже 16 років Сергій Павлович не зупиняється у впровадженні нових ефективних проєктів, втіленні у життя сучасних тенденцій. Він – вимогливий  і справедливий керівник, який підтримує та заохочує ініціативи, що дуже важливо для кожного працівника.

     Сергій Шуваєв – талановита і багатогранна особистість, у якої є чому повчитись. Він – професіонал з великої літери, тонкий психолог і стратег, успішний менеджер, який уміє логічно розставляти пріоритети і правильно визначати напрямок руху підприємства. Наш Голова правління усвідомлює відповідальність за команду, багатотисячний трудовий колектив, який йому довіряє, тому робить все можливе задля виправдання такої довіри, як на виробничому, так і на громадському фронтах. Навіть у надскладний військовий час наш керівник не опускає рук, не втрачає ініціативи і віри, постійно шукає нові шляхи для того, щоб утримати комбінат у виробничому строю, зберегти його активний ритм.

     Шановний наш Сергію Павловичу, сьогодні, у День ювілею, дякуємо Вам за безцінний внесок у розвиток нашого підприємства. Щиро бажаємо попутного вітру на всіх життєвих напрямках. Нехай успіх завжди буде фінальним результатом кожного Вашого кроку, а професійні здобутки тільки примножуються. Зичимо сталевого здоров’я, родинного тепла та злагоди, подальших особистих звершень та нашої спільної Перемоги! Упевнені, що вже зовсім скоро разом зустрічатимемо мирний світанок на вільній українській землі!

                                                                                                                                                                             З глибокою повагою,

                                                                                                                                                          трудовий колектив та профком

                                                                                                                                                                      АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11