Щиро вітаємо юристів з професійним святом !

     Щороку 8-го жовтня свято відзначають представники однієї  найважливіших та найдавніших професій – наші шановні юристи. Перші згадки про служителів законності, вартових прав, справедливості і честі з’явились ще у Стародавньому Римі. Роль юристів там виконували понтифіки – жерці, які керували справами релігії і проводили суди. В Україні ж День юриста був запроваджений указом Президента в 1997 році. З того часу дата його відзначення незмінна – 8 жовтня. Її було обрано не просто так. Адже саме у цей день в 1016 році Київський князь Ярослав Мудрий видав перше зведення законів «Руська правда».

     Бути юристом України сьогодні – це надзвичайно висока честь і відповідальність. Воєнний стан, запроваджений у державі, ввів у дію низку законів, які раніше не були актуальними. Тому від «служителів Феміди» вимагається поглиблене знання та вивчення правових аспектів життя та діяльності абсолютно у всіх його проявах. Сьогодні Ви затребувані, Ваша допомога необхідна абсолютно всім українцям. Ми потребуємо компетентних роз’яснень і правового заступництва у питаннях працевлаштування та оренди житла, захисту своїх конституційних прав та свобод, особливої неупередженості у винесені вердиктів щодо долі злочинців, які мають відношення до вчинення військових дій на території нашої суверенної та Незалежної країни.

 

     Вашої поради та професійного хисту потребують і підприємства, котрі намагаються виживати у надважких умовах. До таких відноситься і наш комбінат, який своєю непохитною бронею захищає команда досвідчених і молодих, вмотивованих та цілеспрямованих юристів. На Вас покладені дуже відповідальні обов’язки та завдання – чітко відстоювати права та інтереси нашого підприємства у судових залах та у співпраці з контрагентами, аргументовано відповідати на питання працівників різних напрямків діяльності. При цьому встигати слідкувати за дотриманням юридичних норм, не забувати про законодавчі зміни і завжди бути готовими йти у сміливий бій в рамках непохитності правового поля комбінату. І у наших юристів все це виходить, бо Ви – єдині у своїх поглядах та наполегливі у досягненні мети.

     Ми щиро вдячні Вам, шановні колеги, за високий професіоналізм та сумлінне виконання своєї правозахисної справи. Нехай Закон, Правда та Справедливість завжди будуть на Вашому боці, а творча наснага і любов до своєї нелегкої справи ніколи не покидають. Здійснення Вам всіх планів і задумів як на професійному, так і на життєвому шляху. Хай у Ваших очах завжди палає жагуча іскра, а в серці не згасає вогник віри, надії та внутрішньої гармонії. Нехай всі Ваші надмірні зусилля сьогодні вже завтра стануть маленьким особистісними перемогами, а післязавтра – серйозним внеском у спільну Перемогу України над російським окупантом. На нашій стороні правда, дотримання якої забезпечуєте саме Ви.

     Зі святом Вас, наші дорогі юристи!

                                                                                                                                                                                                 З повагою,

                                                                                                                                                                    ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

                                                                                                                                                                      АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11