Незламні ЗСУ впевнено звільняють рідну землю, надихаючи весь цивілізований світ

  • Сьогодні у нас гарні новини з передової і дипломатичного фронту, – такими потрібними і важливими словами розпочав свою вечірню промову Президент України Володимир Зеленський.

     У першу чергу глава держави мав на увазі успішні та впевнені дії наших Захисників на Півдні України. Сьогодні зведення Генштабу ЗСУ офіційно повідомили про звільнення 8 населених пунктів на Херсонщині. Це – Любимівка, Хрещенівка, Золота Балка, Біляївка, Українка, Велика і Мала Олександрівка і Давидів Брід. Останній з переліку деокупованих сіл має для нас особливе значення, бо він розташований за 60 км від кордону з Дніпропетровщиною. Саме звідти російські війська гатили по Криворізькому району. Тепер же ворог відкинутий далі від нашої області. І названий список – далеко не повний. Мужні українські воїни продовжують тактично впевнено просуватись у потрібному напрямку.

  • Українська армія здійснює на Півдні нашої країни успішний і швидкий рух в рамках оборонної операції. Від російського псевдореферендуму звільнено вже 10-ки населених пунктів лише за цей тиждень – на Херсонщині, Харківщині, Луганщині і Донеччині разом. Наші воїни не зупиняються, і це лише питання часу, коли ми виженемо російських окупантів з рідної землі, – прокоментував Зеленський.

     Діями ЗСУ захоплюється весь цивілізований світ і ще більше гуртується задля підтримки України. Свобода сьогодні перемагає і демонструє рішуче протистояння російській тиранії. Особливо наша держава відчуває допомогу від США.

  • Мені приємно було почути слова президента Байдена, що наші військові надихають увесь світ, наш народ надихає весь світ. І це дійсно так: наша перемога в цій війні покаже, як багато Україна може дати глобальній міцності свободи, глобальній міцності демократії, – написав глава держави.

     Очільник Америки підкріпив свої слова впевненими діями. Так, у найближчий час до України буде доставлено черговий арсенал озброєння на 625 млн доларів. Крім цього, сенат США затвердив ще одну донацію для нашої країни у розмірі 12 млрд доларів фінансової допомоги.

      Дякуємо нашим Захисникам за наполегливість, стійкість, високий патріотизм та професіоналізм. Ми розуміємо, як вам важко, але тримайтеся, бо Ви надихаєте весь світ. Міжнародним партнерам спасибі за віру і визнання, за те, що долучились до протистояння України в ім’я миру і свободи.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11