Комбінат вшанував своїх ветеранів з нагоди Дня людей «золотого віку»

     На величезну вдячність, шану та повагу заслуговують люди старшого покоління, що самовіддано та звитяжно багато років працювали на благо нашого підприємства. Здобутки ветеранів стали підґрунтям для становлення та подальшого розвитку комбінату. Вони навчили нинішнє покоління видобувати і збагачувати, сумлінно працювати на максимальний результат. Вони – наша гордість і джерело досвіду, яким ми із вдячністю користуємось щодня. Наш обовʼязок дбати та оберігати людей “золотого віку”, особливо в цей важкий час, коли в державі точиться війна, коли Україна має доводити те, що наші батьки і діди будували десятиліттями. Саме тому сьогодні ми не маємо права забувати про тих, хто зароджував наш комбінат. У цій єдиній думці зійшлися адміністрація та профспілковий комітет підприємства, навіть у такий складний час не відмовляючись від традиції вшанування ветеранів праці до Дня людей мудрого віку.

     Вже декілька років поспіль, через пандемію коронавірусу, а тепер – війну, для ветеранів підприємства до 1 жовтня не влаштовуються святкові обіди під музичний супровід. Натомість, вони мають можливість отримати продуктові набори, що особливо актуально в наш скрутний у всіх відношеннях час. Для здійснення цієї місії було придбано 130 пакунків, які містять основний харчовий запас: гречану крупу, рис, макаронні вироби, мʼясну та рибну консерви, а також консервований горошок і кукурудзу. 

      Видачу пакунків організовано в комітеті непрацюючих пенсіонерів. Там своїх колег привітно зустрічають Зоя Вікторівна Чупій, Тетяна Адольфівна Михайленко та Катерина Григорівна Логінова. Вони із посмішкою на обличчі та добрими побажаннями вручають гостям подарунки. Всі разом радіють зустрічі, із задоволенням спілкуються, обмінюються приємними спогадами минулих років.

     Подібні заходи безсумнівно підіймають настрій і моральний дух ветеранів. Адже їм, як нікому, дуже потрібно спілкування і відчуття того, що про них не забувають. Не забуваємо і ніколи не забудемо того безцінного внеску у становлення та зміцнення нашого підприємства! Здоров’я Вам міцного, наші дорогі наставники, терпіння і життєвих гараздів. Нехай мирне небо якнайшвидше осяє Вас своєю безмежною блакиттю. 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11