Мешканці деокупованих територій будуть отримувати додаткові виплати від держави

Про це повідомила віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук в ефірі національного телемарафону.
Урядовиця заявила про те, що жителі територій, звільнених від російської окупації, починаючи з листопада, отримуватимуть додаткову грошову допомогу в розмірі 2 тис. 200 грн. І додала:
Кожен, хто пережив окупацію, окрім цих коштів, може розраховувати на всі актуальні види фінансової допомоги – і від держави, і від міжнародних гуманітарних організацій.
Таким чином, для мешканців деокупованих міст та сіл передбачена гуманітарна допомога у вигляді продуктів харчування, речей першої необхідності, засобів гігієни, теплого одягу на зиму.
У свою чергу, в Мінреінтеграції нагадали, що наразі на звільнених від ворога Харківщині та Херсонщині триває пілотний проєкт. Він полягає у тому, що громадяни, які фактично там мешкали на момент деокупації, через «Укрпошту» отримують разову грошову допомогу у розмірі 1 тис. 200 грн.
Попри фінансове виснаження державного бюджету, керівництво країни намагається підтримувати всіх, хто постраждав від російської агресії. Добре, що і міжнародні партнери не лишають українців напризволяще. Разом всім нам обов’язково вдасться подолати ворога, відновити цілісність кордонів нашої Батьківщини та мир на всіх її територіях.


За матеріалами:
https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/meshkantsi-deokupovanikh-teritorij-otrimajut-dodatkovi-viplati.html
https://apnews.com.ua/ua/news/iz-listopada-ukraintci-zi-zvilnenikh-vid-okupantiv-teritorii-otrimuvatimut-dodatkovo-2200-griven/

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11