Гороскоп на тиждень з 3 по 9 жовтня 2022 року

Овен. На цьому тижні Вам потрібно проявляти більше ініціативи, щоб передбачити неоднозначні ситуації і правильно на них відреагувати. Не варто відволікатися на дрібниці. Бажано провести усі заплановані фінансові справи або забезпечити для цього всі умови, причому у максимально стислий термін. До кінця тижня Ви зрозумієте, що на порозі чогось важливого, абсолютно нового життєвого етапу. Якщо є рішуче бажання щось змінити у своєму житті на краще, треба робити це зараз.

Тілець. Гарний час для будь-яких починань, активних дій у професійній сфері, пошуку партнерів, покровителів чи інвесторів. Але якщо недостатньо мотивації, щоб втілити свої бажання в реальність, отримайте консультації фахівців, порадьтеся з мудрими досвідченими людьми. Використовуйте кожну хвилину з користю, інакше проґавите справді сприятливі можливості та чудові перспективи для перетворення свого життя.

Близнюки. Найважливіший тиждень, сприятливий для ділових поїздок, далеких та довгострокових відряджень. Але не забувайте про головне: поставтеся уважно до сигналів свого тіла, приділіть увагу здоровʼю. Чудова фізична форма та психічна рівновага будуть Вам необхідні, щоб добре заробляти не лише цього тижня, а й протягом усього місяця. У Вас буде безліч можливостей для того, щоб поліпшити своє фінансове становище та зробити ривок у карʼєрі.

Рак. Ви змогли б позбутися багатьох своїх проблем, застосувавши фантазію та кмітливість. Не дійте впертістю та натиском – Ви можете злякати талан. Не засмучуйтесь, якщо щось не вдасться або не встигнете все заплановане – нічого поганого не станеться, якщо Ви відмовитеся від другорядних справ і виконаєте одну, але найважливішу. Гарний час для гармонізації сімейних взаємин, спілкування з дітьми, поліпшення житлових умов та вирішення майнових питань.

Лев. Стосунки з близькими людьми можуть зайти в глухий кут, переважно через те, що по-різному кожен з Вас сприймає те, що відбувається навколо. Намагайтеся не торкатися тем війни і політики, глобальних світових процесів. Набагато корисніше спрямувати свою енергію у сферу роботи, оскільки зараз сприятливий час для створення гарного фінансового фундаменту. Здійснюйте будь-які кроки для втілення в життя своїх ідей та реалізації проєктів.

Діва. Багато подій на роботі і не всі втішні. Щоб уникнути помилок, ліпше не робити різких кроків і не приймати поспішних рішень. Спробуйте спокійно розібратися в ситуації, займіть вичікувальну позицію, і Ви зможете навіть отримати деяку користь. Самостійна відокремлена робота буде дуже ефективною і прибутковою, тому, за можливості уникайте колективної діяльності. Для сфери кохання – чудовий час.

Терези. Зможете досягти успіху у важливих для Вас сферах. Нові знайомства обернуться міцною дружбою або красивою романтичною історією. Будь-які нові починання принесуть відмінні результати. З’явиться шанс попрацювати над цікавим проєктом і продемонструвати сильні професійні навички. Варто задуматися про інвестиції, вони можуть принести солідний прибуток. У відносинах з партнерами легко знайдете компроміс з найскладніших питань.

Скорпіон. Обставини складаються найкраще для досягнення успіху в кар’єрі чи бізнесі. Успіх та везіння супроводжує працівників сфери зв’язку, журналістики, інформаційних технологій. Сміливо виявляйте ініціативу – люди зрозуміють Вас та підуть за Вами. Однак, не все так райдужно у сфері кохання – це період ревнощів, сумнівів щодо доцільності розвитку стосунків. Причини виникнення труднощів у особистому житті, найімовірніше, у Вас самих.

Стрілець. Гарний час для прояву яскравих форм діяльності, наприклад, презентацій, реклами, читання лекцій та проведення онлайн-заходів. Сміливо беріть на себе додаткові обов’язки, проявляйте ініціативу – Вашої енергетики вистачить для виконання надзавдань і повного самовираження. Підвищується Ваша популярність у представників протилежної статі, Вам раді у будь-якому суспільстві. Є шанс виправити раніше скоєні помилки стосовно інших людей.

Козоріг. Ви можете привернути увагу необхідних людей, отримати підтримку вищих за посадою. Необхідно приділити увагу виробничим справам. Протягом тижня Ви можете отримати дуже перспективні пропозиції щодо співпраці, тому будьте готові до нових починань. Консультації фахівців, проведення різних видів діагностики обладнання та техніки дозволять вчасно виявити найменші неполадки та завчасно вжити заходів щодо їх усунення.

Водолій. Приділіть увагу собі та своєму здоров’ю, проведіть профілактичні заходи, почніть курс масажу, відвідайте косметолога – всі процедури дадуть максимальний ефект. Імовірно, доведеться вирішувати проблеми рідних та близьких – Ви можете почути скарги оточення на брак грошей, загальні недоліки та неприємності. Не відмовляйте у допомозі іншим, але й проявляйте активну соціальну позицію, просувайте свої інтереси, займайтеся громадськими справами.

Риби. Існує небезпека обману, інтриг та наклепів з боку ділових партнерів, яким Ви повністю довіряєте. Будьте уважні до того, що відбувається навколо, уникайте авантюр та двозначних пропозицій. Період сприятливий для особистих взаємин, сімейних справ, поїздок та активного відпочинку. Посилюється Ваш творчий потенціал, прокидаються приховані здібності, тому тиждень підходить для ефективної роботи у своїй сфері діяльності.

Всім продуктивного та мирного робочого тижня!

Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11